söndag 6 november 2011

Sunday Spirit Inspiration! - Plötsligt bryter solen igenom!

November -ljuset!
Vi har varit på Spa och njutit av varmt vatten, lugn och ett helt underbart bubbelbad omgivet av levande ljus. Sedan åkte vi till södra Öland och det var så där disigt och dimmigt men när vi närmade oss den sydligaste udden så blev det ett så vackert ljus.. solen bröt nästan igenom molnen och hela landskapet fylldes av ett underbart milt ljus.

De guldgula löven och guldet inom oss.
Vilken fin höst vi har haft hittills i år.. Jag älskar de guldskimrande löven som har lyst så länge denna höst och kanske har landskapet blivit ännu gulare just för att hösten varit lång... I naturen kan vi spegla oss själva... Allt det där skimrande guldgula ger mig hopp på något förunderligt sätt ...kanske för att det även finns inom dej och mej och väntar på att vi ska upptäcka det mer och mer.

Låt Gudinnan inom dig få skimra och lysa.
Var och en av oss har en Gudinna inom oss som väntar på att få lysa och vara den hon är helt och fullt... Under hösten och vintern kan vi ge henne näring genom att låta henne vila och lyssna inåt... genom att nära den längtan hon har och låta den växa sig stark så att den kan blomma ut i en ny vår.

Du och jag kan förverkliga allt det vi vill!
Allt du vill och som är i harmoni med din inre Gudinna ...och den Gudomliga planen... kan du förverkliga.
Visst är det underbart... Den mörka årstiden är en utmärkt tid att lyssna till dig själv och finna ut vem du är innerst inne och hur du vill leva.. Finna ut hur du kan låta din inre Gudinna stråla och lysa ännu mer. Samt att lyssna och stämma av med den stora Gudinnan.. hon som omsluter allt och alla ... och finna ut om det du djupast vill och önskar är i linje med hennes kärleksfulla plan.

När du vet att det är det....
... Då kan du ge fullt fokus till dina drömmar och din längtan... då vet du också att inget kan stoppa dig.. En djup längtan... ett starkt fokus.. och en vilja som även agerar.... det kommer att ta dej dit du vill i livet... Men ge inte upp när det kommer hinder på vägen... ha tillit .... ha tålamod.. bär din vackra dröm djupt i ditt hjärta i vetskap om att en dag kommer den att bli sann...om du fortsätter och ger den näring... för det är så det fungerar...


Samt kom ihåg det viktigaste..
Gläd dig redan nu åt det som är på väg in i ditt liv...som om du redan visste att det kommer...  men minns även att det allra viktigaste är att du finner inre frid ... Uppskatta allt gott som redan finns... Ett tacksamt hjärta och ett fridfullt sinne drar till sig mer av det goda... och en dag så bryter plötsligt solen igenom och du står där i ditt inre ljus och det känns som om det skedde helt plötsligt... men du vet att det var ditt inre fokus som tog dig till den plats där Gudinnan kunde ge dig allt det du längtat efter för att du var redo... och för att du funnit ditt eget värde... och för att du i ditt inre redan är, där du kunde ta emot hennes kärlek och låta den lysa på dej helt och fullt....liksom solen lyser på höstlöven och de skimrar i gult och guld...  Just då när de är redo att släppa taget... och falla ner i hennes famn... är de som allra vackrast. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig