torsdag 24 november 2011

Att förbereda oss för att dö!

Det finaste jag läst om att "lämna kroppen".
Det låter ju lite allvarligt.. men jag har just läst ut boken "You can create an exceptional life" av Louise L Hay och Cheryl Richardsson och sista kapitlet handlar om detta och är det finaste jag läst om att dö... eller lämna kroppen och gå vidare.. för döden finns ju inte.. Allt är Liiiiv.

Mysigt att "umgås" med Louise och Cheryl!
Vill först bara berätta att det varit så mysigt att lära känna de här två kvinnorna lite mer.. och Cheryl beskriver ju i boken, Louise på ett så personligt sätt så det känns som man kommer närmare henne och får en känsla av hur hon verkligen praktiserar det hon lär ut och därmed lever hon även en underbart och rikt liv och är vid god hälsa.. fortsätter att dela med dig m.m. vid en ålder av 84 år. Så köp gärna boken i julklapp till dig själv.

Boken gav djupare inspiration!
Jag fick i alla fall mer inspiration att dagligen träna mig på att tänka mer och mer positiva tankar om mig själv, andra och världen. I boken får du också tips om en mängd affirmationer för olika tillfällen under dagen... alltifrån när du går upp på morgonen tills du duschar..äter frukost.. går till arbetet m.m.... och senare lägger dig på kvällen... Tänk att fylla sin dag med så mycket positiva tankar.

Så här säger Louise vid 84 års ålder.
"I feel freer than I did when I was a child. It's as if my good thoughts have returned me to a state of innocence that feels blissful. I kid myself and makes jokes more often this days. I have cultivated a mental outlook that allows me to see life from the most positive advantage. This positive, loving, grateful, joyous outlook attracts to me the greatest life - and that's why this is the best decade so far."

Att välja att lämna i frid!
Sista kapitlet handlar mycket om hur vi kan lämna den här planeten på det sätt vi själva skulle vilja.. så det blir en fridfull och glädjefull övergång där vi ser fram emot att möta våra nära och kära på den andra sidan. Louise har en massa fina affirmationer även för det samt har själv planerat och förberett sig genom att be två personer som hon litar på finnas vid hennes sida och se till att hon får både det hälsomässiga, känslomässiga och andliga stöd hon behöver i den processen.

Boken slutar med ett underbart brev som Louise skrev till en man som var på väg att dö i Aids.Dearest One!
Here are some thoughts I have about the perfect, normal..., natural process of leaving the planet - a process we all will go through. The more peaceful we can be with this experience, the easier it will be. Here's what I know:
We are always safe
It is only change
from the moment we are born
we are preparing to be embraced
by the light once more
Position yourself for maximun peace
Angels surround you
They are guiding you each step of the way
However you choose your exit
will be perfect for you
Everything will happen in
the perfect time-space sequence
This is a time for joy
and for rejoicing
You are on your way home


As we all are.

Louise L Hay.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig