torsdag 17 februari 2011

Uppgradera till Gudinnestatus!

Uppgradera! till nästa version av dig själv!
Nu går allt snabbare och snabbare… hänger du med i svängarna… har du uppgraderat till nästa version av dig själv?
Visst är det tryggt med de gamla inkörda programmen som vi har lärt oss och visst tar det lite tid att lära sig de nya... Har du en gammal trygg version av dig själv… som du inte riktigt vill släppa fast den har tjänat ut och flera dina vänner har skaffat nya kanske?
Tycker du den fungerar okey fast den är lite trög och du inte kan göra allt det nya som du ser andra kunna göra med sina nya versioner. Har du fått inspiration av några vänner som skaffat nya versioner kanske? Och som verkar lyckliga med dem? Börjar du längta efter en ny version du med av de senaste programmen som är mer enkla och effektiva och ger dig mer glädje, kraft, hälsa, kärlek m.m... samt hjälper dej mer effektivit att ge ut av dina gåvor.

GUIDE TILL ATT INSTALLERA NY PROGRAMVARA
Rensa
Rensa ut de gamla programmen som har tjänat klart och som du är färdig med... sänd dem gärna lite tacksamhet för att de har tagit dig till den nivå du är idag. Det är viktigt att rensa ut det gamla annars kommer det ligga där i bakgrunden och ta plats och störa de nya programmen. Det är också viktigt så att det finns tillräckligt med utrymme när du ska installera det nya. Så länge det gamla finns kvar så finns även chansen att du råkar öppna det ibland… men som tur är brukar det vara så att när du vant dig vid det nya då märker du tydligt skillnaden och kan snabbt stänga det gamla och öppna det nya igen. Efter en tid kan du knappt fatta hur du kunde ha den gamla versionen när du nu jämför med allt du kan göra i den nya och hur den förenklar ditt liv.

Frigör mer minne
Passa samtidigt på att rensa ut alla gamla bilder som påminner dig om negativa saker eller sånt du är färdig med… rensa ut alla textversioner som känns trista och hör till den gamla versionen av dig… På så sätt frigör du minne och utrymme där du sen kan lägga in nya positiva bilder och texter som känns mer upplyftande och stämmer med den nya versionen …

Vilka program vill du installera?
Ja idag finns det en uppsjö med härliga program så det kan vara smart att fundera på vilket du har mest användning för just nu. Samt vilket av dina gamla program som inte fungerar så bra. Är det hälsoprogrammet som är lite trögt så byt ut det till en ny version av dig själv med fullkomlig hälsa… Instruktionerna för detta program brukar vara nya livsvanor… äta mer nyttig, träna, tänka nya mer positiva och bejakande tankar. Men det finns många varianter av hälsoprogrammet .. en del innehåller mer yoga och meditation.. så välj det som passar dig

Självkänsla programmet
Detta är ett av de mer nya programvarorna som finns tillgängligt i vår tid och som fler och fler inser att de behöver och är värda. Det finns i en mängd olika versioner och det kan ta ett tag att lära sig att behärska. Men när du väl lärt dig det, då fungerar ditt liv mycket bättre och du kommer få en ökad livsglädje.
Ja sen finns det ju en mängd andra härliga program på marknaden idag… Kärleksfulla relationer - program, syssla med det du älskar- program, lugn och harmoni program m.m… det är bara att välja men det kan vara smart att installera ett nytt eller några få nya i sänder så du kan lära dej dem i lugn takt.

Uppgradera till Gudinnestatus
Detta är ett verkligt häftigt nytt program som innehåller en del av de andra programmens funktioner med. Jag håller på just nu och lär mig mer om det och jag vet att flera av er här i Gudinnerummet redan har installerat det men visst tar det lite tid att lära sig… Men det är det värt!
I samband med att du installerar detta kan jag varmt rekommendera att även skaffa en ny outfit.. det finns ju en mängd färger att välja bland på marknaden idag… samt även med olika mönster. Visst är det yttre betydelsefullt också, och lite färg kan ge oss ny livsglädje och energi.
Varmt lycka till!!

Imorgon berättar jag hur du gör om hela hårddisken har kraschat och om du vill ha en helt ny...

13 kommentarer:

 1. Vilken härlig och humoristisk text!!!!! Går med ett leende på läpparna...

  SvaraRadera
 2. Underbart! Tack! <3

  SvaraRadera
 3. Du är underbar, Anne! Vilken skön belysningsvinkel!! Jag ler åt din påhittighet! :)

  För egen del har jag installerat åtskilliga nya program ... ev är det något elektroniskt fel för jag får dem inte riktigt att funka - kanske är det då hårddisken ... eller slarvade jag vid rensningen?! Vad är det det heter ... konfigurerar, va? När man samlar ihop all info på hårddisken och alla små outnyttjade utrymmen kommer tilgodo och kan användas igen - blir liksom mer effektivt att jobba i då...
  Kram m spänd förväntan om imorgon!
  Anita

  SvaraRadera
 4. Tack Helena.. kul att du ler..

  Tack Sagogrynet... kul att du finns här..

  Tack Anita.. ja kanske du slarvade du vid rensningen.. eller har något virus smygit sig in.. kan rekommendera en ordentlig rensning.. samtidigt tycker jag du verkar ganska uppgraderad så kanske handlar det om att du ska lära dig de nya programmen bara och det tar ju lite tid. kram

  SvaraRadera
 5. Här behövs massor av nya programvaror, går det att köpa nånstans?

  SvaraRadera
 6. Helt underbart! Jag ska uppgrader i sambande med fullmånen i morgon. Har ägnat den senaste veckan åt att "frigöra minne" :-)
  Stor kram
  Kristina

  SvaraRadera
 7. Jag kan tipsa dig lite Peter...kul att du tittar in här.

  Kristina - härligt att du frigjort minne.. då får det plats mycket nytt!

  SvaraRadera
 8. Vilken rolig text! Jag blir helt full i skratt, fast jag har varit sjuk och sovit hela dagen. Kanske har jag rensat ut gammalt för att nu kunna fylla på med ny programvara, det behövs verkligen!

  SvaraRadera
 9. Det är sånt här jag läser om just nu, i Oshos "Medvetenhet" och Brandon Bays "Resan" - fantastiskt kul att du också skriver om det :) känns synkat i mitt liv. :)

  Härligt upplägg! Kul skrivet. Lätt att ta till sig. Ser fram emot nästa del ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Håller på att installera programmet "syssla med det du älskar att göra", men det är väldigt stort...

  SvaraRadera
 11. Kristina.. ja du har säkert rensat mycket i sömnen... härligt då kan du hu fylla på med nytt..

  Ingrid, ja visst är det mycket som är synkat nyförtiden har märkt det med...jag tror det är ett tecken på att du är uppgraderad..

  Karin.. ja det programmet är verkligen superbra... varmt lycka till.

  Kram till alla Anne

  SvaraRadera
 12. Nu kan jag äntligen ta till mig allt du skriver, Anne, och jag får gåshud så bra det är och stämmer in på mig! Dags är det verkligen! Och nya kläder är bra: markerar en ny början, och en ny energi :)

  Bort med de gamla och in med de nya!
  Det känns lite som att träna fysiskt: man blir lite arg emellanåt, men det är bara ännu en tröskel att ta sig över.. sen går det lättare, och lättare, och man är uppe på plattformen till ett nytt liv. :)

  Härligt!

  ingrid

  SvaraRadera
 13. Härligt Ingrid.. det blir jag glad att höra. Ja nya kläder kan ge ny energi och påminner oss själva om att vi är nya... Ja det är ju en träning som du så fint beskriver.. och det är helt okey och normalt att falla tillbaka lite emellanåt.. för saken är den att du ändå är på väg framåt.. floden kommer ta oss i rätt riktning hur som helst.. kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig