söndag 27 februari 2011

Sunday Spirit inspiration!


Lyssna till hjärtat och till den musik som får din själ att sjunga
... och vandra den stig som ger dig glädje och djup mening.

Free like a butterfly
Tänk om det är så att vi egentligen är fullkomligt fria att följa glädjen och det vi innerst inne vill och tänk om det är så att allt fungerar mycket bättre och flyter bättre då... och att vi är fullkomligt trygga och beskyddade när vi gör det.

Follow the flow
I en meditation i helgen mötte jag en inre Gudinna som visade mig hur bekyddad och älskad jag alltid är och alla andra är...och hur onödigt det därmed är att oroa sig. Det enda vi skulle behöva fokusera på är att följa det sanna flödet...flyta med i floden.. som tar oss hem... Jag kunde se hur våra utmaningar och svårigheter handlar om att vi har gått ur floden... eller börjat kämpa upstreams... och då måste livet.. pusha oss tillbaka i floden igen.

Alignment is everything
Att lyssna till hjärtat och till den musik som får vår själ att sjunga.. och att vandra den stig som ger oss glädje och djup mening.. det är ett sätt att befinna oss i floden.. att befinna oss i det sanna flödet.

I helgen har jag haft två systrar här
...och vi har stärkt varandra i detta... vi behöver varandra och ibland är det enklare att se den andre mer tydligt än oss själva.. vi behöver sanna speglar.. Nära vänner kan vara det på ett underbart sätt.. dessutom är det kul att och fint att mötas i en djup och nära gemenskap.

Världens godaste och nyttigaste chokladtårta
...har vi också njutit av ...som Helena gjorde efter recept i Erica Palmcrantz underbara bok. Raw Delight ...kan varmt rekommenderas till alla som vill njuta av godsaker med gott samvete... tänk att äta en kladdig chokladkaka och veta att allt är nyttigt..


2 kommentarer:

  1. Att följa med och vara i det som är, med det som är- är en konst men också en ständig möjlighet, att leva i samklang istället för motstånd. Motstånd innebär att vara i "oklang" med det som är- och att vara i "oklang" skapar bara onödigt lidande. Beskyddad och älskad- det är en fin gåva det och tänk att den gåvan finns där... så fint.
    kram på dig Anne.
    Pernilla

    SvaraRadera
  2. Ja Pernilla.. du uttrycker det så fint med. Att leva i samklang istället för i motstånd... tack för dina fina tankar.. Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig