fredag 18 februari 2011

När Allt behöver bytas ut!

forts ..... läs gärna gårdagens inlägg först för att hänga med.
.
Har hårddisken kraschat
Gratulerar… Jag kan trösta dig att det gör den för väldigt många någon gång i livet.. Nu har du världens chans att byta till en helt ny… det gamla innehållet kanske inte ens finns kvar utan du är tvungen att börja helt och nytt… Ha då tillit att allt du behöver kommer till dig och du kan börja på nytt och ta in ny programvara, du har ett helt nytt minne att fylla med positiva bilder och tankar… Det kan även vara så att det är dags för dig att skaffa en helt ny även om inte din hårddisk har kraschat … Din gamla kanske inte kan ta emot de nya programmen.

Hur gör du då…
Ja nu har du för det första chansen att skaffa en helt ny med den färg och form som du vill ha. Bara det är ju fantastiskt. Så ge dig lite tid till detta steg att fundera vilken färg och form som passar dig nu. Det finns tunna och slimmade men också rejäla saker som tar lite mer plats och syns mer… eller normalstora… Alla är bra och fyller sitt syfte.. men känn efter vilken färg och form som passar dig och som du kommer trivas bäst med. Det finns en mängd olika former och färger att välja på… även med vackra linjer och mönster. Litet tips.. tänk på att du inte behöver välja svart för att alla andra har det… känn efter vilken färg och form du gillar. Sen finns det olika hastigheter att välja på .. en del går snabbt andra mer långsamt.. så känn efter vilket som passar dej just nu i livet.

Överför det du vill ha med dig.
Skulle allt ha försvunnit .. även det positiva .. så var säker på att du kommer snart kunna fylla på med nya positva bilder och tankar i ditt minne. Annars kan du överföra det positiva bilder och tankar som fanns i ditt gamla minne... och helt enkelt rensa ut resten… Det kommer göra att du kan gå vidare mycket mer lätt om hjärtat. Jag skulle varmt rekommendera att du inte överför allt som var i den gamla. Då kommer du inte helt kunna fokusera på de nya programmen och bilderna utan får räkna med att de gamla poppar upp och stör hela tiden.

Licensregler - viktigt att dela!
När du installerar ny programvara så måste du lova Att dela med dig av innehållet annars kommer det inte att fungera så bra… Ju mer du sprider dess innehåll ju bättre kommer din nya programvara fungera för dig… Men till syvende och sist så är det ändå så att var och en måste uppgradera själv… för även om de kan inspireras av hur lätt ditt liv fungerar med den nya programmen eller den ny datorn, så måste de själva skaffa nya programvaror eller ny dator och sätta sig in i dem för att de verkligen ska fungera..

När du väl fått syn på den nya så vill du ha den

Visst tar det lite tid att lära sig en helt ny uppgraderad version av dig själv och hur den fungerar ….ett helt nytt system... nya programvaror m.m. men tänk vad effektiv, strålande, glädjefylld, lycklig, frisk m.m. du kan bli när du lärt dig allt detta… För det är ju så att när du fått syn på den här uppgraderade versionen då kan du inte riktigt få den ur tankarna… du kan inte riktigt vara nöjd med den gamla när du vet att den nya finns… så det är lika bra.. Uppgradera till en ny version… ditt liv kan bli ännu mer enkelt och glädjefullt och jag vet att du klarar det… Du är värd det.

Lycka till!!

Ps imorgon kanske jag skriver lite mer om musen... för den har ju en mycket viktig funktion ... speciellt för oss Gudinnor!

9 kommentarer:

 1. du é rolig Anne !!!

  KRAM Erika

  SvaraRadera
 2. Tack Erika.. Ja det kändes kul att skriva lite mer i Pippistil.. kram

  SvaraRadera
 3. Ja just det tjolahopp, att ha distans till allt och krydda det med humor! Kärlekshumor

  Kram igen

  SvaraRadera
 4. Så bra!! Tar till mig allt :P

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 5. Erika.. vad bra du uttrycker det.. känns som det kan bli lite din slogan.. "ha distans och krydda med kärlekshumor" kram

  Härligt Ingrid...kram

  SvaraRadera
 6. helt fantastiskt ! tack för liknelsen !

  Det tar jag till mig, framförallt biten att dela med mig av innehållet. Håller just på med en uppdatering till en högre version av mig själv.
  Fick stor hjälp av månen o solen som ger extra mycket just nu.

  kärlek o ljus till dig
  Lisbeth

  SvaraRadera
 7. Tack Lisbeth.. kul att du gillade det och jag har också hört att det är lite speciellt just nu med fullmånen och även solen.. så jag tror det är jättebra läge att uppgradera just nu... kram

  SvaraRadera
 8. Hej Anne,
  sitter vid datorn och ler...det är ju så klockrent (ett typiskt upplands-uttryck)!! Jag älskar när folk lyckas skriva metaforiskt, det är en konst och du har den förmågan!!!
  Själv har jag börjat jämföra mig med vår bil. Jag kämpar på med mina värkande reumatism-leder och bilen fick vi lämna in på macken, då styrlederna inte gick igenom besiktningen... Sådan kvinna, sådan bil. Lika barn leka bäst!
  Många kramar till dig!!!! Nina i Harbo.

  SvaraRadera
 9. Kul att du tittar in här Nina.. ja bilen är ju klockren att jämföra med.. undrar varför min har stannat helt.. men det har varit lite stiltje ett tag men känns som den kommer att gå i gång nu i veckan... Jag läser just nu manuset till Lisettes bok om hur hon blev frisk från reumatism... du måste läsa boken när den kommer ut.. känns jättefin och inspirerande.. kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig