lördag 26 februari 2011

Ge ljus till varandra!Vi finns och ger ljus till varandra...
Jag har tänkt en del på hur viktiga de kvinnor är som finns i mitt liv.. både i kvinnocirklar och som vänner... samt inte minst ni som finns här i bloggen och ger mig mycket inspiration. Vilken skillnad det är för kvinnor som inte har systrar som kan peppa dem.. Ja en kvinnocirkel är jätteviktigt känner jag för där är det liksom meningen att var och en ska få tid och utrymme att bli stärkt på sin livsväg.. men väninnor att dela med är minst lika viktigt.. för de kan ju finnas till hands på ett annat sätt... Märker att de kvinnor som har detta stöd enklare kan gå vidare och utvecklas till sin fulla potential.

Idag har jag en sån Ängel hos mig som heter Helena
Vi har börjat dagen med att göra yoga framför elden i den öppna spisen och sen har vi ätit en underbar Rawfoodfrukost med fruktsallad, mixad bovetegröt med hallon och blåbär samt sesamgrädde...det klarar man sig på länge och mår jättebra av.

Frukost - coaching och sharing
Jag passade på att dela lite nya projekt jag har med Helena samt få lite feedback av henne.. allt från mina senaste hemsideidéer till hur jag ska se ut i håret :) Helena är väldigt klok och fin och därmed en bra coach.. självklart tog jag även del av hennes liv och det som hänt henne med. Vi brukar kunna coacha varandra bra.

Ge varandra lite peppning och coachning
Kanske du har en väninna du kan ringa upp eller träffa idag i syfte att stärka varandra.. Ge varandra lite tid att dela vad ni funderar på just nu i livet.. vad ni vill få klarhet i.. bli stärkta i eller hur ni kan komma vidare... ge sen feedback till den som har delat. Byt sen så att ni båda får både dela er situation och få stärkande feedback...

Låt Gudinnan ge dig feedback
Har du ingen lättillgänglig väninna idag så ta en stund med Gudinnan.. hon finns ju alltid där. Skriv ned några saker du vill ha klarhet i. Blunda och slappna av djupt... se din inre Gudinna inom dig eller känn att hon finns där.. Be om vägledning och lyssna... När du är färdig skriver du ned det som kom till dig..

Ha en underbar dag... varm kram.
Nu ska vi ta en promenad.. känns fint att komma ut och ta vara på ljuset.. sen blir det målande i eftermiddag.. det ser jag fram emot.. kram

4 kommentarer:

 1. Vilken fin dag !
  önskar att jag också vågar sträcka ut handen mer till mina medsystrar. Vill ha in mer närhet i mitt liv, trött på alla dessa ytliga relationer. Jag är med i Charlottes gudinnecirkel i Malmö, känns som en god start. Övning ger färdighet :-)
  Låt det börja med mig !!
  Önskar er en fortsatt underbar dag tillsammans.
  Varm kram
  Lisbeth

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du är med i Charlottes Gudinnecirkel.. Charlotte är jättefin... låter som en mycket bra start på kvinnogemenskap och cirklar.. Helena som också är med där är just precis här och står i köket och fixar en raw food delight chokladtårta.. underbart!

  SvaraRadera
 3. Imorgon får jag din bok, Kvinnocirkeln, och kan börja läsa på lite! Hur kul som helst :)

  Har känt av mer och mer gemenskap med kvinnor, och hur viktigt det är, för att stärka sig själv och andra, genom prövningar och svårigheter :) stor kram till dig!

  Ingrid

  SvaraRadera
 4. Vad roligt Ingrid.. berätta gärna vad du tycker om boken.. och varmt tack för att du såg till att få in den på ditt bibliotek.. kram och lycka till vad kul om du vill starta en cirkel.. jag finns gärna till hands om du vill veta mer eller få stöd i att skapa en cirkel..

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig