tisdag 13 april 2010

Jag landar en stund här i Gudinnerummet.

Härligt att vara här igen.
Det känns underbart med alla nya Syster-gudinnor i facebookrummet ... men behöver smälta det lite nu... och landa i det... Lyssna till Gudinnan och höra hennes planer för detta nya rum... Men det väcker en fin känsla i mig och ger hopp till världen att så många kvinnor vill vara med i en grupp där fokuset är på att leva ännu mer från vår inres djupaste essens - från vår inre Gudinna... Lika underbart som det är att ni härliga fina Gudinnor kommer hit igen och igen och att vi delar det här rummet med varandra.

Det är ni kära Gudinnor som har lagt grunden
Tack vare er ständiga och så fina uppskattning av Gudinnerummet och det jag har skrivit här så vågade jag mig ut i andra sammanhang... och det finns en mening med det med tror jag ... Det ger mig också hopp att se att vi är så många kvinnor som vill leva mer i njutning och glädje, från vår inre Gudinna och låta henne lysa i världen... och som så villigt och generöst ger varandra stöd och uppskattning på vägen... visst är det underbart.

Varmt välkommen också alla ni
som hittat hit genom facebook-rummet... Känn er som hemma och det glädjer mig om det kan ge er inspiration och ny kraft att titta in här också när ni vill och har lust... Här ryms många Gudinnor... Kram Anne

2 kommentarer:

 1. Hej Anne!

  Jag hittade till din blogg via Yogaquinna som jag haft kontakt med under en tid.

  Så härlig känsla att bli kallad Gudinna! Det ordet tar jag med mig från din blogg!

  Jag är själv sedan ganska många år intresserad av meditation, yoga och att söka glädjen inifrån mig själv för att sprida den vidare ut till världen. Kika gärna in i min blogg här på Blogspot om du har lust. Jag har också en blogg på Passagen, http://www.maskroskvinnan.se. Du är varmt välkommen att läsa om du vill.

  Jag önskar dig allt gott!

  Anna-Karin

  SvaraRadera
 2. Åhh vilken vacker blogg ska bli spännande att läsa mer där när det finns tid... kul att yogakvinna har tipsat dig vidare... och visst är det fint att bli kallad Gudinna.. kul att du säger det. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig