fredag 2 april 2010

Långfredag - vad vill jag släppa taget om?


Vi har just gått in i tystnad
på vår Påskretreat... vi ska ägna den här dagen åt att fundera på vad vi vill släppa taget om och lämna bakom oss... Kanske vill du med ägna en stund åt detta, vilket blir lite att följa Påskhelgens budskap om inre förnyelse.

Släppa negativa tankar
Vilka tankar hindrar, begränsar eller förminskar dig... Vilka tankar vill du släppa taget om och hur vill du tänka istället?

Vanor och beteenden
Vilka vanor och beteenden ställer till det för dej? Hur vill du bete dej och agera istället?

Förlåta
Vilka människor känns det lite jobbigt när du tänker på. Är du villig att förlåta dem och se ljuset i dem för att kunna uppleva ännu mer ditt eget inre ljus. Samt inte minst - Du är värd att förlåta dig själv... du är underbar och bra och har gjort så gott du har kunnat alltid... du har lärt dig och utvecklas genom det som har skett... släpp dig själv fri och se dig själv i ljuset.

Vilka sitatutioner vill du lämna bakom dig?
Hur vill du ha det istället?

Långfredagen är ett ypperligt tillfälle att titta lite mer på det där som inte känns bra, så att det blir tydligt och du kan välja att släppa det... samt att sluta döma och korsfästa dig själv. Du är värd det bästa och "The power is yours" som kortet ovan säger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig