söndag 13 december 2009

Åhh så underbart det är att ha en Kvinnocirkel!!
Idag har vi äntligen träffats igen.. mina nära, kära systrar och jag och det gav mig så mycket.... Anita fyllde 60 och i all hemlighet hade vi lyckats besluta att överaska henne utan att hon förstod något. Så när hon anlände sa jag...- Ja det är väl lika bra vi sjunger nu... Javisst sa Anita och trodde det var Luciasången som skulle sjungas och blev så överraskad att vi hade luskat ut att hon fyllde år.

Vi har skapat en ny tradition
Vi träffades i Stina-Tinas lägenhet i Kalmar som jag tillfälligt har fått låna och som var närmast för de flesta. Kvällen inleddes med ett litet Luciatåg med mig och Lisette. Sedan var det dags för det som vi nu har gjort till en tradition: att när någon fyller jämt så skriver vi ett brev till den personen om allt vi uppskattar med henne och hur vi kan se henne i sin högsta potential, leva ett ännu mer rikt och glädejfullt liv för varje år.

Anita är en underbar förebild
Som tänker fortsätta ge av det hon är så bra på. Hon vägleder och hjälper människor att må bra till kropp och själ och hon gör det på ett djupare mer andligt sätt i kombination med en massa olika tekniker där hon intuitivt känner efter vad som behövs. Dessutom är det inspirerande att se att hon har en så fin och kärleksfull relation med sin man och hur de även samverkar med att leda kurser och annat. Samtidigt sa Anita just att det har varit viktigt för henne att ändå ha sin egen firma och sitt eget liv och det tror jag är en nyckel till att de har det så bra.

Lovebombning och uppskattning
Så först ägnade vi en stund med lovebombning och uppskattning och utdelning av presenter till Anita. Vi stärkte henne i att ännu mer inse att hennes bästa tid är NU. Vi skriver ett brev till den som fyller år om vad vi uppskattar hos henne... vad vi har för positiva minnen med henne, vad vi tycker hon är bra på och hur vi kan se henne i sin högsta potential m.m....Detta infördes ju när jag fyllde 50 och är som jag ser det den bästa present man kan få. Sedan hade vi en kvinnocirkel där var och en fick en stund att dela det hon är inne i just nu samt att få stöd och feedback av de andra.

Denna träff gav mig så mycket!!
Denna gång var såååå viktig för mig, då jag en tid har brottats med en del funderingar omkring mitt bokomslag samt även hur jag vill gå ut när det gäller mitt namn. Jag fick sådan klok och fin feedback och blev så stärkt i det jag redan kände av att prata med de andra så det var sååå viktigt för mig. Tänk vad det kan ge att ha en sådan här kvinnogemenskap... Det borde vara obligatoriskt när man föds att varje kvinna vet att hon har en sån trygghet i livet.

Lisette flyttar
Men även en trygg kvinnocirkel förändras
Lisette flyttar till Stockholm så hon fick lite extrapuff på vägen från oss också då ville stärka henne i att inse hur bra hon är och hur mycket hon har att ge. Jag vet att många kommer att sakna henne i Kalmar då hon har lett underbara yogapass och så fina konsultationer och behandlingar i Ayurveda. Men ni som bor i Stockholm kan vara lyckliga att ni kommer att kunna ta del av Lisettes kurser och behandlingar.

Ayurveda och Kvinnors hälsa i maj
Liksom förra året kommer jag och Lisette även att ha en kurs tillsammans i Mundekulla i maj månad troligen Kristi Himmelfärds-helgen. Så det ser jag fram emot.

2 kommentarer:

 1. Kära Anne
  Vad det glädjer mig att läsa om er kvinnocirkel. Känner att jag är på väg mot en sådan och ser framemot när din bok kommer ut. Har varit borta från gudinnerummet ett tag för andra saker/människor har behövt min närvaro. Men är glad över att vara tillbaka. Detta rum betyder så mycket för mig. Det ger mig inspiration, kärlek och gemenskap. Jag hoppas att gudinnerummet finns kvar länge länge. tack för all din kärlek och vishet.
  kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Tack Pernilla
  Det känns fint att ha dej i rummet igen...kul att du ser fram emot min bok och att du blir inspirerad till att ha en kvinnocirkel... jag vet att du skullle kunna skapa en så fin cirkel... Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig