tisdag 5 februari 2013

Det ska känns kul och vara flyt!

"Jag vill leva efter att det inte är meningen 
att det jag gör ska kännas tungt och trist 
utan kul, och med flyt... Ja i alla fall huvudsakligen!"
Anne Solveig

Nu går det inte längre!
... Vi har varit på väg med ett visst projekt ett tag... men det har inte varit något flyt i det. Jag har vaknat på morgonen och känt en knut i magen och en tråkig känsla när jag tänkt på det. Jag minns att jag sa till Peter att om det inte blir flyt nu så lägger vi ned detta... Det blev inget flyt men vi var ändå på väg att fortsätta. Till slut när jag tillät mig att helt och fullt gå in i känslan av frustration då insåg jag att jag vill bara inte. Det funkar inte just nu med den planen vi hade och DÅååå vände det!

Vi ändrade planen!
Vi insåg att vi istället ska göra en mindre förändring som vi hade planerat från början. Det kändes mycket mer enkelt, blev mycket mer fint och krävde inte alls lika mycket arbete. En tyngd lyftes från min axlar. Dessutom har min man kommit en bra bit på väg redan idag!! Skulle vi valt det andra alternativet hade det nog tagit veckor att skapa.

Det ska kännas glädjefyllt och rätt!
Det är som om jag inte kan göra det som inte känns bra längre... motståndet känns mycket mer tydligt.  Jag känner mer och mer att när det känns glädjefullt och lätt då är det rätt! Jag vill leva efter att det inte är meningen att det jag gör ska kännas tungt och trist utan kul, och med flyt... ja i alla fall huvudsakligen!

Vad tänker du?

Ha en fin dag kära Gudinnor och lite till er magkänsla och intuition!

Kram Anne Solveig


4 kommentarer:

 1. Ja, det är verkligen så - och tack snälla för påminnelsen!
  Ha det gott!
  Kram från Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv Mia och kul att se dej här! och visst behöver vi påminnas!
   Kram Anne

   Radera
 2. Ja det är underbart att följa sin intuition. Livet blir så mkt enklare och lustfyllt då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det så Christina... Att följa den där känslan som bara känns så rätt ger så mycket mer glädje i livet och leder oss även rätt!

   Radera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig