lördag 9 februari 2013

Walk your path and he will catch up!


"Vill du ha en partner som stödjer dig så måste du stödja dej själv som kvinna.  
Den som längtar efter en själsfrände med vissa egenskaper 
bör utveckla dessa egenskaper inom sig själv först"
Anne Solveig

(om du läser detta och har en kvinnlig partner så ändra begreppen så de passar dej)

Don’t wait for him, just walk your path! 
....and he will catch up with you! Jag möter ofta kvinnor som delar med sig av hur de så gärna skulle vilja att deras män var mer "andliga". 

Att pusha och tjata skapar ingen förändring
Jag tror att många kvinnor lägger ner alldeles för mycket energi på att önska att deras män ska ändra sig eller på att pusha dem till att ändra sig, vilket ju bara har motsatt effekt. Dessutom är det även så att många män redan är väldigt andliga på sitt sätt.. de kanske inte älskar kristaller och tarotkort men de är kärleksfulla och vill sin kvinna och andra väl och det är i mina ögon vad andlighet främst handlar om. Men visst finns det män liksom kvinnor som skulle ha mycket att vinna på att dyka lite djupare in i sig själva. Men att då pusha och tjata på dem är inte rätta sättet. 

Vandra din egen sanna väg !
Flera av mina närmaste väninnor har liksom jag börjat vandra djupare på sin egen väg utan att bry sig så mycket om vad deras män gör. Detta har resulterat i att de själva blivit mer glada, strålande och även attraktiva. De allra flesta män vill ha en strålande, glad och attraktiv kvinna så vad gör männen då…. Jo de följer med på resan, varsamt börjar de hänga med lite på sin kvinnas utflykter kanske bara för att få vara i hennes närhet. De upptäcker att mycket av det hon sysslar med är rätt intressant och kan även ge dem något. Efter ett tag finner de sina egna vägar att växa och utvecklas, ibland genom manscirklar, vilket min man ska erbjuda nästa helg.

Att försöka förändra någon annan fungerar aldrig. 
Men när vi själva modigt börjar vandra djupare på vår egen väg, då hänger andra på… eller också tar de en annan väg och vi möter nya människor som stämmer mer med där vi befinner oss. Detta sker av sig självt och är inget vi ens behöver fokusera på. Jag vet i alla fall att mina väninnors partners är tacksamma för att deras kvinnor har öppnat nya vägar för dem. Så kärlek är inte att snällt sitta och vänta in vår partner och gå in i hans/hennes rädslor och själva sluta att växa.

Kärlek är att modigt följa vår sanna väg
no matter what… Det är attraktivt med människor som är sanna mot sig själva. Det är attraktivt med människor som lyssnar inåt och följer sin unika väg, det är attraktivt med människor som är lyckliga och som strålar. Det är detta som andra inspireras av… inte vårt tjat om att de ska ändra sig… det leder ingenstans …Dessutom finns det de som menar att vi kvinnor faktiskt har lättare att följa den andliga vägen då vi oftast är mer nära vår intuition och känsla. Därmed kanske det till och med är vår uppgift att leda männen in på sin andliga väg med… Men det gör vi endast när vi lyssnar mer till vårt eget inre än till dem. När vi sätter Gudinnan - vår egen sanna väg främst i livet. Då kan vi bli sant lyckliga och även njuta av en själsvän som finns med oss på resan.

Den yttre mannen är en spegling av din inre man!
Jo så tror jag det är. Det är därför du endast kan finna din själsfrände när du bejakar och respekterar din inre man. Att bejaka din inre man innebär att du lyssnar till din inre kvinna och vad hon vill och sen låter din inre man agera på det. För om du vill ha en man som stödjer dig som kvinna så MÅSTE DU SJÄLV STÖDJA DEJ SOM KVINNA  med din manliga sida. Yes! Det insåg jag när jag under en tid hade mycket fokus på att finna min själsfrände. När började leva efter det då kom han... som en yttre spegling av min inre man. Den som längtar efter en själsfrände med vissa egenskaper bör börja med att se till att själv utveckla dessa egenskaper i sig själv.

Nästa helg är det Manshelg här!
Jag vill passa på att berätta att nästa helg har min käre make bjudit in en massa andra fina män hit.. Det är flera män som Peter redan känner eller varit i kontakt med, därmed vet jag att det kommer bli en så fin och trygg grupp. Jag glädjs med dem..och i sanningens namn så tror jag nog att mina kvinnoevent och kvinnocirklar och att jag vandrat min väg, har inspirerat Peter till att bjuda in männen till detta. Läs mer

So Go Girl, just walk your own unique path… and he will come running after you!  and if not.. someone else that is even better for you will come running after you... don't run after them.. just be a magnet that attracts everything good including a wonderful man, into your life... 
Because You are worth it:) 

Just nu sjunger min man i bakgrunden... 
"Kärleksfulla Annsingen (= Ann) ...hon är underbar...hon är vacker:)"  kanske är det en spegling av att jag nu sitter här och skriver detta och gör min grej i livet.. Jag tror både min inre man och min yttre man älskar det!

KRAM till er och som alltid ..lyssna till ditt inre...och vandra din unika väg!

Ha en fin helg... Anne Solveig 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig