onsdag 13 februari 2013

Snaaart är det Gudinneretreat!

Gudinneretreaten ligger i tiden!
Vilket flöde det är nu av kvinnor som vill vara med på Gudinneretreaten. Kanske finns det ett stort behov hos många att unna sig vila och inspiration i gemenskap med andra kvinnor men ändå inte på ett traditionellt sätt som t.ex retreater inom Kyrkan. Kanske känner många kvinnor att det kristna språket inte känns riktigt bekvämt samt att Gud ju lika gärna kan vara hon och den kvinnliga aspekten- Gudinnan! Men visst är det fint att de har retreater i kyrkan nu och jag vet så många som uppskattat det med.

Vi vill ha det mer bekvämt!
Kanske är vi många som inte heller lockas av att betala för att sitta i timtal i obekväma ställningar:) och bli serverad samma linssoppa varje dag:) ... vilket ibland är fallet på en del yoga och meditationsretreater. Jo det kan vara så men jag skämtar lite om det för ärligt talat tror jag vi kan få ut mycket av det med och att det är bra ibland med enkelhet och disciplin för att verkligen stilla sinnet.

Kvinnlig Retreat med Njutning och glädje!
Men jag tror också att vi som kvinnor kan få ut så mycket av bara ta hand om oss själva, unna oss njutning, lyssna till oss själva, inspireras av varandra, sjunga, dansa, skriva, skapa, njuta av ljus och vackra blommor och bara vara med varandra i en fin och vilsam gemenskap... Ja helt enkelt ge oss egen tid att vila och njuta av men på ett mer glädjefullt och njutningsfullt sätt.

Nu längtar jag!
Jag har själv upplevt att vi kan möta vårt inre minst lika bra på det sättet... och att det kan ske så mycket under en Gudinneretreat. Nu börjar jag redan att längta... längta efter att få stänga av omvärlden i 14 dagar och istället få fokusera på mig och de andra Gudinnor som kommer hit och njuta av ljusen, blommorna och Kvinnogemenskapen.. det ska bli så fint! Men det är en hel del att förbereda så jag har fullt fokus på det nu! Den 25 februari börjar vi och skulle du vilja vara med så är du ju varmt välkommen! Just nu har vi fått tillgång till några fler rum så det finns fortfarande några platser kvar i nuläget. Läs mer Gudinneretretat


Stor Kram ... Anne Solveig

2 kommentarer:

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig