söndag 10 februari 2013

Sunday Spirit inspiration

Ge dig själv kärleksfull tid!

Stanna upp precis där du är...tag ett djupt andetag.
Slut ögonen en stund och fundera på vad du kan 
göra idag som känns, fint, vilsamt, kul eller upplyftande..
.. eller det du känner för mest nu.
Fundera på om vissa saker kanske kan vänta
så att du får en njutningsfylld Söndag
med vila och Glädje..

för det är du värd varje vecka!

Stäng sen ner datorn och ge kärleksfull tid till dej!
Nu ska jag göra det med :) 

Ha en riktigt fin Söndag! Kram Anne4 kommentarer:

 1. Fina Anne Solveig. Du inspirerar så vackert till vila. Kom att tänka på att det är Nymåne.

  Nymåne kan liknas vid slutet av en utandning. Vi känner oss ofta grundade, men tunga och orkeslösa. Nedåtgående energi är dominerande vid nymåne.

  Fullmåne kan liknas vid slutet av en inandning där energin är som högst men vi är inte särskilt grundade. Vi blir ofta känslomässiga och uppe i varv vid fullmåne och har svårt att känna våra gränser. Uppåtgående energi är dominerande vid fullmåne.

  Intressant kuriosa är att vid nymåne har växter lättare att gro rötter och vid fullmåne blommar växter lättare.

  Att använda mån-dagarna som vilodagar är ett fint sätt att börja känna in naturens cykler som vi i allra högsta grad är en del av.

  Om du ändå behöver vara igång en mån-dag försök då vara extra inkännande och acceptera om du känner dig energilös, eller ta det extra lugnt om du känner dig ogrundad och uppe i varv.

  Så var som den vackraste blomma du är, vårda dig med ömhet och varsamhet genom att ge dig vila, för att kunna gro rötter och sedan slå ut i full blom. Du vackra blomma. Kärleksfulla kramar till alla blomstrande vackra Gudinnor från Inger

  SvaraRadera
 2. Så fint Inger

  Vad bra att påminnas om hur månens faser påverkar oss. blir inspirerad att lära mer om det och tycker du beskriver det så fint med nymåne och fullmåne.. Vet du någon bok som beskriver lite mer hur vi påverkas av månens faser.. Tack och varm kram Anne

  SvaraRadera
 3. Älskade Fina Anne Solveig. Jag har ingen bok jag kan rekommendera. Men det här känns sant för mig vad gäller månen:

  Jag skulle vilja utveckla det ännu ett steg.

  Var och ge så mycket Kärlek du bara kan, för då påverkas du inte av månens kraft. Du får all din energi från Kärleken istället. Kärleken är Balans. Kärleken är hel och helar. Månen är dualistisk. Den separerar oss från kärleken. Vi blir obalanserade. Kärlekens kraft är starkare än månens.

  Men om vi känner att vi ännu inte kan vara Kärlek hela tiden är det bra att vila på mån-dagarna , tills Kärleken är vårt naturliga tillstånd.

  Lycka till. Tack för att du inspirerar mig. Du är underbar. Kramar Inger

  SvaraRadera
 4. Jag tror som du säger att när vi är i kärlek så kan inget påverka oss och vi har all den energi vi behöver... Jag ser det även som att hela naturen har en rytm och det är vackert och kärleksfullt med både vila och energi... "God is in everything I see, because God in my mind".. då blir allt kärlek även den vackra månen. Dualiteten finns i sinnet när det har sparerat sig från källan och kärleken... KRAM Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig