söndag 24 februari 2013

Nu är det dags för Gudinneretreat!

NU Äntligen börjar GUDINNERETREATEN snaaart!
Det har varit mycket inför denna 14 dagars retreat...men i morgon börjar vi ... Tänk att vi nu är 31 Gudinnor!!! Fantastiskt, men skönt att de ändå är uppdelade i lite mindre grupper... vi är mellan 13 - 18 Gudinnor dagligen. ....Åhhh så härligt det ska bli att få vara i tystnad delvis en längre tid och få vakna och börja morgonen med skön gudinnemeditaiton med Ninna och sen en vilsam vägledd meditation som jag eller Lena håller i .. och så sista helgen när Eva Cederblad kommer.. då får vi sjunga och dansa cirkeldanser... ja då ska vi fira både oss själva, Gudinnan inom oss och Allt...

Vårt Gudinneretreteat- altare förra året!

Vilka fina dagar som ligger framför mig.
Jag älskar att vara i en tyst kvinnogemenskap. Jag njuter av att en period få stänga ner alla medier... Ingen dator, ingen facebook, Ingen mobil och ingen TV....ingen blogg ......ja den skulle jag ju verkligen sakna om jag inte hade Gudinne-gemenskap omkring mig istället dessa dagar... men visst kommer jag nog att sakna lite att skriva till er... men skulle det kännas rätt ja då gör jag det ändå, annars får det vänta tills efter.

Jag minns den fina närvaro i stunden. 
...som kom efter några dagar förra året... jag älskar det där tillståndet när jag bara njuter av att se en vacker blomma ett tänt ljus och känner att jag kan vila här och nu... och jag har lärt mig att det brukar komma efter några dagar... men jag minns även att det förra gången kom upp känslor och blev en djupare rening som kanske inte alltid är kul men egentligen är det bästa som kan ske.. för då kan vi ju befria oss från något gammalt och det är ju bra i såna fall och då finns det ju tid och fokus till det med. Glädjen och njutningen, den varma kvinnogemenskapen och vilan och närvaron är ändå det jag minns mest från förra årets långa retreat.

Så här kan det se ut i en liten cirkel, men i år är vi ju mellan 13 - 18 Gudinnor dagligen!

Jag önskar alla Kvinnor att få uppleva en Gudinneretreat
...ja i alla fall alla de som känner sig lockade till det. Den Gudinneretreat vi skapar här i Mundekulla brukar bli så väldigt fin just för att det är bara kvinnor och det är fokus på det feminina andliga. Sen har jag ju förmånen att få använda så underbart fina lokaler och samverka med så fina kvinnor...

Kanske blir det ännu längre Gudinne-retreat nästa år!
Jag har redan funderat på att utöka den en eller ev två veckor till nästa år... Det känns som det finns mycket intresse och jag skulle mycket väl kunna tänka mig att själv vara i retreat ännu längre... Ja jag skulle nog lätt kunna leva så här några månader... men det passar det bra att mjukstarta lite:)

Passa på att ha en egen retreat kära Gudinna!
Ta en dag eller fler när du är helt i tystnad... eller stäng ner datorn, mobilen och TV:n lite mer.  Ja det finns många sätt att ha en retreat i vardagen.
Känn efter vad som passar dig... För vi behöver alla stunder av vila, vi behöver stänga av den yttre världen och få gå djupt inåt istället... och möta Gudinnan inom oss.

VARM KRAM Anne Solveig!

Denna lilla fina tovade ängel fick jag 
av Eva Cederblad förra året!


2 kommentarer:

  1. Önskar er alla stilla dagar i tyst gemenskap. Jag ser och känner det i mitt inre och i hjärtat är jag definitivt med er. varm kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Tack fina Pernilla.. ja du är med oss i hjärtat liksom alla andra här i Gudinnerummet KRAM Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig