söndag 3 februari 2013

Att säga - Jag Älskar dig i spegeln!

Äntligen har jag börjat göra det
.. det som jag rekommenderat sedan länge men inte själv varit så flitig med ... Jag har börjat säga - "Jag Älskar dig" och andra goda tankar när jag ser mig själv i spegeln. I början kändes det dumt och konstigt men nu har har jag vant mig så nu känns det mycket bättre och nu börjar jag känna en varm och kärleksfull känsla när jag ser den där Gudinnan i spegeln... Ja jag börjar känna att det faktiskt är sant.Jo det fungerar.
Louise Hay vet vad hon pratar om och hon rekommenderar "mirror-work" som hon kallar det till alla för en massa olika slags situationer men främst för att skapa en grundläggande känsla av kärlek till oss själva. Jag har upptäckt att jag redan har en mer grundläggande känsla av trygghet i mig själv sen jag började fokusera mer på det här.

Go for it!" 
Det är väl värt att prova lite mer över en längre period. Till slut blir det mer och mer en vana.. en ny god vana. Du kan även leka med det... Säg det på ditt sätt... t.ex:  Hej där snygging... eller "Tjena sötnos " eller "Himmel vad vacker du är idag" eller "Jag älskar dig ... eller när det hänt nåt jobbigt eller någon varit "dum": Jag älskar dig och jag är alltid på din sida" Ja endast din fantasi sätter gränsen.. och känns det mycket konstigt eller svårt så kan du ju börja med att säga: Jag är villig att börja älska mig själv.Relationen med dej själv är viktigast.
Fnns det något viktigare än att skapa en God Relation med dig själv!!.. Då spelar det inte så stor roll längre vad andra tycker och tänker om dig... du blir fri.. och det är ju faktiskt så att det är dej själv du ska leva med resten av ditt liv.

Nu ska jag ta en stund och mysa med Louise och Cheryl i soffan... och fortsätta att lyssna på den inspirerande härliga Dvd:n  "You can trust your life"

Ha det gott du med och är du minsta sugen på att beställa den så gör det bums... tror inte du kommer ångra dej!

Kram Anne Solveig

4 kommentarer:

 1. Hej har hittat hit från fb. Gillar din blogg, blir så varm i hjärtat av att läsa den. Angående spegelövningar, det är som Solöga säger i sin bok Djurens språk: nya stigar behöver trampas upp om och om igen tills det blivit en vana.
  Det är en ljuvlig känsla när det sker.

  SvaraRadera
 2. Hej Christina! Vad kul att du hittat hit.Ja nya stigar behöver trampas upp som du säger... och visst känns det fint när vi vant oss... tack!

  SvaraRadera
 3. Underbart att läsa dina ord och tankar! Man känner sig lite positivare då. Var har du köpt den fina, gula klänningen? Jag skulle vilja ha en likadan för den utstrålar glädje. Mvh Carina

  SvaraRadera
 4. Hej Carina! tack för dina värmande tankar....härligt att du tycker det... jag köpte den på zalando på nätet. mycket varm och skön men tror inte de har den kvar... Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig