fredag 8 februari 2013

Follow your bliss!

Tack fina Inger för att du sprider ljus i Gudinnerummet!... Jag delar vidare lite..

Follow your bliss
“Follow your bliss. If you do follow your bliss, you put yourself on a kind of track that has been there all the while waiting for you, and the life you ought to be living is the one you are living. When you can see that, you begin to meet people who are in the field of your bliss, and they open the doors to you. I say, follow your bliss and don’t be afraid, and doors will open where you didn’t know they were going to be. If you follow your bliss, doors will open for you that wouldn’t have opened for anyone else.”
- Joseph Campbell

 Jag översatte bliss med inre ljus men det kan också översättas med lycka och lycksalighet


"Följ ditt inre ljus. 
Om du följer ditt inre ljus sätter du dig själv på ett slags spår som har funnits där hela tiden och väntat på dig, och det liv du är här för att leva är det du då lever. När inser det så kommer du att träffa människor som är i samma sfär som ditt inre ljus, och de öppnar dörrarna för dig. Jag säger, följ din lycka och ditt inre ljus, var inte rädd, och dörrar öppnas där du inte visste att de fanns. Om du följer ditt inre ljus kommer dörrar öppnas för dig som inte skulle ha öppnats för någon annan. "
- Joseph Campbell

Missa inte det änglarna viskar i ditt öra!
Jag märker det i mitt eget liv nu att det blir ett flöde när vi gör det...- follow our bliss - när vi verkligen lyssnar till den där ljusa inspirationen och tar de där stegen i den riktningen på den väg vi är ämnade att vandra.... Så lyssna mer än du brukar... ta vara på små impulser...skriv ner, stanna upp och tänk vidare på de idéer som kommer till dej.. Missa inte det som änglarna viskar i ditt öra... Universum vill att du ska vara lycklig och vandra den ljusa stig, fylld av lycka som du är menad till...

Ha det nu så fint .. och vi hörs nog mer i helgen.

KRAM Anne Solveig


Målning av Anne Solveig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig