onsdag 31 oktober 2012

Tänd massor med LJus!

När vi hälsade på våra vänner i helgen
....så upptäckte jag att Susan hade massor med ljus tända både under dagen och på kvällen... och det kändes så varmt och mysigt med alla ljusen. Därmed har jag börjat tända ljus dels när jag lägger mig på kvällen....Känns mysigt att ligga och vila en stund med alla tända ljus.. och när jag vaknar på morgonen... ligger kvar en stund i sängen och njuter... och sen framåt em-kvällen.. tar en kopp te och tänder ljus och myser och ibland läser eller tar en tacksamhetsstund när jag tänker på allt jag är tacksam för (kan också varmt rekommenderas). Ja även ibland under dagen... och det gör en STOR SKILLNAD:

Det känns mysigare, varmare, ljusare och trevligare.
...och det blir en skön varm stämning. Förut brukade jag tända ett eller två ljus lite då men märker att det blir en stor skillnad när jag tänder 4-5 ljus istället. Det känns som ett bra sätt att unna sig lite ljus och värme denna årstid... och bara att göra det är ju ett budskap till dig själv som säger: -Jag tycker om dej och jag tycker du är värd att ha det mysigt... Så prova... men se till att du bara har säkra ljushållare och släck när du går ut ur rummet.

Ha en mysig varm och ljusfylld november
... och tack till Susan Billmark som för övrigt skapar en massa fina ljushållare och andra prylar ..kika gärna in på hennes fina sida. http://www.susanbillmark.se/lyktortakkronorljusstakar/


KRAM Anne Solveig

2 kommentarer:

  1. Tänder ljus gör jag varje eftermiddag och kväll den här årstiden. Många!

    Kram/Anna-Karin

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra Anna-Karin! och kul att du tittar in hör.. får titta in till dej också och se hur du har det med din lilla vovve.. som säkert har blivit större nu:) KRAM

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig