måndag 22 oktober 2012

Emotional Freedom Technique!

Att knacka sig till mer harmoni!
Ville bara dela att det finns bra verktyg som kan hjälpa oss att befria oss känslomässigt.."Tapping" TFT eller EFT är ett sätt som jag provat litegrand och som verkar kunna ge mycket bra resultat.. snabbt... Flera av mina vänner har sagt att det gett dem mycket så därmed blev jag inspirerad och vill berätta att det finns... och när jag själv provat så märker jag att jag att det sätter händer något som känns bra....Vill du ladda ner en gratis e-book så gå in här... http://www.thetappingsolution.com/ där du kan läsa mer samt även se en film...

Har du egen erfarenhet av Tapping så berätta gärna.

Kram Anne Solveig

Det finns mycket att läsa eller se om Tapping men jag lade in den här videon för jag tycker den ger en bra möjlighet att snabbt få en liten upplevelse... även om jag tror det är viktigt att lära sig mer sen om man verkligen vill använda det.

2 kommentarer:

  1. Jag testade det för några år sen och det var verkligen effektfullt. Det är en väldigt bra ände att börja på om man vill jobba med dig själv. Man får god kontakt med både kropp och själv. Så verkligen något att rekommendera om man exempel lider av mycket ångest och oro.

    SvaraRadera
  2. Varmt Tack för att du ger dig tid att dela ... Ja säkert jättebra för dem som lider av oro och ångest...
    Samt att jag uppfattar det som ett bra verktyg för oss alla som helt enkelt bara vill må bättre känslomässigt.. verkar som det används för en massa olika positiva syften med.. att stärka sin självkänsla, förverkliga mål m.m. Ja jag ska lära mig mer...

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig