torsdag 1 november 2012

Wishes Fulfilled!

Ett kärt ämne!
Nu vill jag skriva igen om ett ämne som alltid inspirerar mig så mycket och har gjort det sedan länge tillbaka. Ni som har följt denna blogg ett tag vet att jag då och då brukar lyfta fram det här med hur vi skapar vårt liv genom det vi tänker på.. det vi ser i vårt inre.. det vi fokuserar på. Jag tror de flesta av oss är medvetna om detta men vi behöver ständig påfyllning när det gäller att påminna oss om det. En sån påfyllning har jag fått just nyss genom att ligga i soffan med en massa tända ljus:) och läsa Wayne Dyers senaste bok: "Wishes Fulfilled". Mycket bra som vanligt .. Älskar Wayne och hur han delar med sig av och lever sitt budskap.

Jag skapade mitt liv!
Jag har ju som flera av er vet fokuserat på mycket i mitt liv som sedan har förverkligats.. inte minst en kursgård och en man som är musiker, att dela den med. När jag började fokusera på detta satt jag i en andrahandslägenhet i Stockholm med väldigt lite pengar men med enorm tillit till att allt vi verkligen innerst inne vill det kan bli verklighet om vi fokuserar på det... och nu sitter jag här på en av Sveriges... som många uttrycker -  vackraste kursgårdar... dessutom med ekologisk inriktning och denna plats har jag delat under 12 år med min musikaliska man som liksom jag vill verka för något gott i världen.

Vinnare har fokuserat på att vinna
Säkert vet du att de flesta stora artister har haft en stark dröm och vision om att bli framgångsrika artister... och att de flesta elitidrottare har haft en dröm om att bli vinnare... kanske gäller det alla.. för jag tror inte vi kan uppnå något som vi inte först har önskat eller sett i vårt inre...Samt att det finns knappt någon idrottare i elitklass som inte använder mental träning... ja även de som inte vet att det gör det, gör det.

Det vi längtar efter finns redan
Det vi föreställer oss, drömmer om eller ser i vår fantasi det är redan där... vi behöver bara "catch up with it"... vi behöver inse att en del av oss är redan där även om det inte ser ut så på det fysiska planet.. men vi är ju inte heller bara fysiska varelser.. vi är andliga varelser och när vi är i kontakt med våra högsta mest underbara drömmar då är vi också i nära kontakt med vår ande som vet vad vi är ämnade för i detta liv.

Målning av Anne Solveig

Fokusera på det du djupast innerst inne vill
Jag tror det fungerar allra bäst att fokusera på och bjuda in det vi vill i vårt liv när det är i linje med det vi djupast innerst inne vill... när det stämmer med vår själ och det vi är ämnade till. Visst kan vi fokusera på att få pengar eller en fin bil och det kan ske... men ju mer vi tonar in på vårt djupaste jags önskan... på det jag kallar din inre Gudinna.. det är då vi är i kontakt med vårt sanna jag som är ett med den universella källan... det gudinneliga energi som genomsyrar allt och alla och som vi är en del av... när vi är i kontakt med denna skapande källa då kan vi enkelt skapa med... då sker det lätt ljust och enkelt...för källan vill det vi vill... Den universella källan vill alltid glädje, kärlek, ljus, frid för den är dessa kvalitéer.

Vill du leva ännu mer från din inre sanning?
... börja då med att lyssna djupt inom dig till vem du vill vara och hur du innerst inne vill leva. Skriv gärna ned det.. måla det gärna... och fokusera sen varje dag på detta. SAMT LEV SOM OM DET REDAN ÄR SÅ... för på ett plan är det så.. din själ lever redan i detta.. och ju mer du kan hänga med på det fysiska planet ju snabbare och enklare kan du välkomna det du djupast längtar efter. Vakna varje morgon och gläd dej åt att du redan lever detta livet.. och vips kommer du uppleva att det faktiskt är så och tills dess kan du njuta av känslan i förväg.

Du kan inte veta NÄR det ska ske.. och du behöver och kan inte veta HUR... du behöver bara i leva i glädjefull tillit till att det redan är så och en dag kommer det manifesteras på det fysiska planet med.. tills dess kan du njuta av att veta att det kommer och att det redan finns i ditt liv.

Jag levde och kände mig som om det redan skett
Ett exempel: När jag fokuserade på en kursgård och en man att dela den föreställde jag mig att jag redan hade detta i mitt liv.. att jag redan var där och jag agerade och kände mig såsom det var så. jag föreställde mig att den man jag längtade efter redan fanns i mitt liv och det gav mig mycket glädje.. sanningen är ju att han faktiskt gjorde det med, det var bara det att vi inte hade träffats ännu...... men "invicible forces"... förde oss samman på flera magiska sätt...för det är så det fungerar.. En del saker behövde även falla på plats innan vi kunde mötas. Universum har sina egna vägar att få till det vi längtar efter... och det sker precis i rätt tid... det är heller ingen idé ens att försöka fundera ut hur vissa saker ska ske...vi kan helt enkelt inte ana hur det ska gå till..... vi kan bara lita till att det som vi djupast innerst inne längtar efter .. det kommer ske när det är rätt i vårt liv.

Så vill du prova att göra en magisk resa.
..Lyssna då in vad du verkligen vill innerst inne... försök finna vilken kvalité.. eller känsla du vill känna så att du har mer fokus på det än på att det ser ut exakt på ett visst sätt i det yttre... Tag sen en stund varje morgon och kväll och lev dej in i detta... finn känslan du vill känna och se situationen levande i ditt inre... Samt var vaken på alla små tecken och impulser som din intuition eller andra människor ger dej.. följ det som känns rätt även om du inte vet varför.. låt dej varsamt vägledas av ditt hjärta och din intuition... och du kommer få uppleva Mirakel... och hur din djupaste längtan blir verklighet.

...samtidigt som du vandrar din egen ljusa glädjefulla stig hem...

Lycka till!

KRAM Anne Solveig2 kommentarer:

  1. Tack för påminnelsen! Får nog köpa mig ett eget exemplar av Slut på ursäkterna! Kram till dig <3 Susan

    SvaraRadera
  2. Ja gör det Susan.. eller köp den senaste boken "Wishes fulfilled" som jag älskar med och blir så inspirerad av...kanske inte finns på svenska ännu samt kan ju även vara bra att läsa "Slut på ursäkterna först" VARM KRAM Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig