söndag 7 oktober 2012

GE NÄRING TILL KÄRLEKEN- Sunday spirit inspiration!

 En helg med fokus på Kärlek och Relationer!
Hade det inte varit för att det var i Mundekulla så vet jag inte om jag hade unnat mig en helg med fokus på Kärlek och relationer. Jag vet att det är en mycket god idé men jag är ibland lite rationell och tycker att man kan ägna tiden till "viktigare saker"... Ändå var det något som fick mig om ändå lite motsträvigt... att vara med på kursen... tror det var tanken på att få tillbringa hela helgen med min käre make... samt en liten aning om att denna helg kunde ge en ny dimension till vår relation även om jag känt att vi har en mycket fin relation nu jag och Peter... för det mesta i alla fall:)

Jag är så glad och tacksam ...
... för att vi ändå valde att vara med för helgen gav mig och Peter så mycket. Bara det att vi liksom de andra paren valde att ägna en hel helg till att värna om vår relation visar ju att vi liksom de andra tycker att vår relation är viktigt... så bara att välja att spendera en helg på en relationskurs är ju ett kärleksmeddelande till sin partner som säger: Jag tycker tillräckligt mycket om dej för att vilja satsa tid och pengar på att ge näring till vår relation, öppna mig för kärleken och komma djupare och närmare dig.

Det är ju heller aldrig för sent.
Det fanns par på kursen som varit tillsammans i 30 år.. och de som varit tillsammans 1 månad! Vad vi gjorde vill jag inte berätta... eftersom jag tror det kan ge mer att åka på en sån här kurs om man bara är öppen och tar en sak i sänder... Det kändes hur som helst väldigt tryggt och fint med Robert och Carin som vägledde oss...

Helgen gav mig och Peter så mycket!
Jag kan i alla fall säga att alla par- inklusive jag och Peter -  upplevde att helgen gav oss mycket...Det blev många fina nära djupa stunder med varandra och det känns som vi fick ny inspiration att utveckla relationen och en känsla av djupare samhörighet. Det var den andra kursen vi gick för Robert och Carin.. den första kursen handlade lite mer om kommunikation... men även närhet.. denna kurs var lite mer fokuserad på beröring, massage, sensualitet, tantra...som jag upplever handlar mycket om att vara närvarande med varandra i kärlek.

Så om du har en partner och vill ge näring till er relation
.... eller om ni nästan gett upp och ändå vill försöka hitta tillbaka till kärleken... eller om er relation redan är fin .. vilket den var för flera på kursen.. men ni vill finna ett större djup i er kärlek.. så är den här kursen så fin... Men visst är den även en djupare resa för många och det kan väcka känslor med...men att sitta och se alla par i slutrundan och hur de strålade och hur mycket kärlek det fanns mellan dem .. det var STORT... och att känna att jag och min underbare fina man -Peter- kommit lite djupare.. unnat oss en helg med varandra och fått ny inspiration till att mötas mer i kärlek och njuta av varandra och med varandra... Jo det det är ett litet under .. och resan är inte slut... den börjar på nytt hela tiden... Att kunna ge kärlek till en partner i djup, fin och nära relation... det är en gåva som det är väl värt att ta tillvara på.

Ps.. och om du nu tänker... Ja det där låter ju bra men min man skulle aldrig följa med på något sånt... så var inte så säker på det.. Till denna kurs kommer väldigt många män och även kvinnor som är väldigt "vanliga" och inte har gått en massa kurser i personlig utveckling m.m. men som har en sann och vacker längtan att leva i en kärleksfull relation... och Robert och Carin är så bra på att möta alla på ett väldigt "vanligt"och lugnt sätt

Samt om du just nu inte har en relation... så var tacksam för den tiden i livet med och njut av det... det kan ju vara helt underbart!! och ofta finns det då tid till att umgås mer med nära vänner istället..... Allt har sin tid.. och ingen situation är egentligen bättre eller sämre.. men skulle du en dag får en nära relation med en kärlekspartner... varför inte ge den en god jordmån då att växa i ...genom att finna vägar att vara kvar i kärleken...

Vill du veta mer om Robert och Carins kurs.
.. titta då in på deras hemsida. Där du även kan beställa ett Kärleksbrev - Love letter.. som kommer till din mailbox varje fredag med inspirerande tips om hur du och din partner kan hålla lågan levande eller tända den igen.. njuta mer av relationen mer....kommunicera bättre m.m.
http://www.tantrakurser.se/parkurs-relationskurs.html

KRAM Anne Solveig

4 kommentarer:

 1. Älskade Anne Solveig och Alla.

  Jag har haft med denna dikt tidigare, men jag älskar den och tycker den passar i alla situationer så även vid relationer.

  Mitt Namn är Kärlek
  Jag ger Dig obegränsad frihet
  Att gå vart Du vill
  Att göra det Du måste
  Och tala fritt ur hjärtat

  Jag ger Dig obegränsad makt
  Att fatta Dina egna beslut
  Och har full tillit till
  Att Du vet vad som är bäst för Dig

  Jag ställer inga krav
  Ej heller några villkor
  Jag är till för allt och alla
  Jag är för evigt överallt

  Jag försöker alltid tänka på den när jag är med min man och vid alla möten med människor. Människor är en gåva, EN SPEGEL att spegla mig i, där jag kan se vad jag behöver lära mig. Att lära mig att vara, leva och ge ovillkorlig KÄRLEK till den här världen är egentligen det enda viktiga.

  Att i varje situation tänka, vad kan jag göra just nu för att ge KÄRLEK. Säga ett kärleksfullt ord, ge en hjälpande hand, ett leende, säga något inspirerande som får den jag möter att lyssna till sitt hjärta istället för att söka utanför sig.

  Hur vet man när vetande kommer från ens inre kärleksfulla jag? Jo, det kommer med fullkomlig klarhet, så man med lätthet, tydlighet kan diskutera det med andra, man känner att det kommer spontant utan att behöva tänka, man bara vet.

  Spontanitet, att veta, visdom, lycksalighet, oändliga möjligheter, insikter och sanning är KÄRLEK i aktion, KÄRLEKEN är perfekt balans mellan allt och alla.

  Jag ser relationer och dualiteter som en färgpallet, varifrån vi själva kan välja vilken färg vi vill ha. En fantastisk möjlighet till att uppleva, lära, skapa och lära oss ge. Vi behöver enas och hjälpas åt. Det är vi som med kärleken skapar den värld vi lever i. Tänk vilken gåva, tänk vad vi kan göra tillsammans. Om vi hjälps åt.

  Kärlek är allt som finns - Allt annat är en illusion. Med detta menar jag att villkorslös Kärlek är den källa som ger allt liv, som driver oss, djuren, planeterna, universum, som skapar allt, det enda som egentligen finns och är sant - allt annat är tankar skapade av ett yttre jag. Inprogrammerat från media, skolor, den yttre världen, den värld i rädsla som egentligen inte finns, den är bara påhittad, men alla tror på den, eftersom vi tappat kontakten med vårt inre och bara söker utanför oss i en påhittad värld. Ett hav av tankar byggda på rädsla och oro.

  Men om vi alla tänker KÄRLEK så är det den värld som ÄR, skapas och finns. EN VÄRLD AV KÄRLEK. Den kärleksfulla världen finns redan och har alltid funnits, om vi bara ändrar vårt sätt att tänka från rädsla till KÄRLEK. Om vi alla hämtar all kunskap inom oss, från vårt inre, sanna, kärleksfulla jag. Om alla tänker att världen är KÄRLEK samtidigt, då är den det.
  Låter enkelt? Ja, det är enkelt. EGENTLIGEN.

  Detta är min sanning, kanske den kan ge inspiration.

  JAG ÄLSKAR DIG!

  JAG ÄLSKAR ER ALLA!

  TACK ALLA SOM INSPIRERAT MIG.

  TACK KÄRLEK JAG ÄLSKAR DIG!

  TACK MITT INRE KÄRLEKSFULLA SANNA JAG SOM VÄGLETT MIG TILL VAD SOM ÄR SANT FÖR MIG.

  Kärlek och Kramar från Inger M

  SvaraRadera
 2. Varmt tack Kära Inger.. verkligen en jättefin dikt som känns så sanna och passar fint med relationer... Dina andra tankar känns så sanna med... den stora utmaningen för mig och kanske för dig med och för de flesta är väl bara att hålla kvar medvetandet i kärlek längre och länge perioder så vi till slut endast är där...... att minnas mer och mer hela tiden vilka vi i sanning är och genom den medvetenheten vara kärlek och därmed sprida kärleken runtomkring oss....men tills dess kan vi ju påminna varandra.. så varmt tack för det. KRAM

  SvaraRadera
 3. Kära Anne Solveig, jag vill att du ska veta hur mycket dina MÅLNINGAR inspirerar mig. Alla dina målningar som du visat i Gudinnerummet talar till mig, de är helt underbart vackra. JAG ÄLSKAR DEM. Du är så kärleksfull och ger så mycket KÄRLEK. TACK.

  MIN SANNING om KÄRLEK, som jag skrev i min förra kommentar, skulle jag illustrera med följande målningar. Dessa målningar tänker jag på för att inte glömma. Bilder säger ibland mer än tusen ord, och det känner jag att dina målningar gör.

  DECEMBERS GUDINNA i Gudinnekalendern 2008 med sitt kärleksfulla hjärta, påminner mig om att JAG ÄR KÄRKLEK.

  FLICKAN PÅ ÄNGEN, som du har på din hemsida Solblomman, påminner mig om MITT SANNA, INRE, KÄRLEKSFULLA JAG. Som alltid är lysande och med mig överallt.

  LOVE TO THE EARTH, som du hade med i Gudinnerummet tisdagen den 5:e juni 2012, påminner mig om att ge ovillkorligkärlek till MODER JORD, till ALLA och ALLTET.

  KVINNOCIRKELN, som du hade med i Gudinnerummmet onsdagen den 10:e februari 2010 med dansande gudinnor, påminner mig om GEMENSKAP, att HJÄLPAS ÅT och GE KÄRLEK TILL VARANDRA, vi behöver varandra för att tillsammans höja vibrationerna och skapa en KÄRLEKSFULL VÄRLD.

  BEING FREE, målad av Lisette Therner som du hade med i Gudinnerummet söndagen den 28:e februari 2010, påminner mig om hur FRI JAG ÄR NÄR JAG LEVER KÄRLEK. Tack Lisette!

  Din Musik inspirerar mig otroligt mycket och jag lyssnar ofta på din och Peters CD "Feeling of Joy".

  Just låten Feeling of Joy är en av pärlorna som illustrerar MÖTET MED MÄNNISKOR I KÄRLEK, och den lyssnar, sjunger och spelar jag ofta, också för att påminna mig själva. Likaså sjunger jag ofta "Our hands are made för Loving.

  Du inspirerar verkligen till en SANN KÄRLEKSFULL VÄRLD. TUSEN TACK.

  Jag undrar ibland om du kan känna av vibrationerna av kärlek och tacksamhet som jag sänder till dig?

  För säkerhetskull skriver jag detta till dig.

  Kärlek och Kramar till DIG från Inger M

  SvaraRadera
 4. Kära fina Inger... Jag känner av ditt ljus, din värme och din kärlek när du skriver dina rader...det lyser verkligen .. och det väcker något väldigt fint i mig när du beskriver mina målningar så fint.. Det är som om jag själv kan se dem tydligare då och se ljuset som av någon anledning alltid finns där i målningarna...Så varmt varmt tack... Nu i helgen var det just en kvinna här som också älskade mina målningar och det inspirerade mig till att måla mer och sen skriver du detta som ytterligare stärker mig i att det är tid nu att ta fram färgerna eller bjuda mer på det jag redan har målat...så varmt tack för att du ger dig tid att skriva... det betyder MYCKET... och i gengäld vill jag säga att du sprider sååå mycket ljus med det du skriver... så fortsätta dela med dig.. kanske genom en bok, ett häfte eller på det sätt som din inre vägledning säger dig... och här i Gudinnerummet förstås. VARM KRAM Anne Solveig

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig