tisdag 13 september 2011

The time is Now.... and Treesisters !

Hej Kära Kvinnor!

Hittade detta fina videoklipp på Chameli Gad Ardaghs fina blogg .. Det gav mig så mycket inspiration, ny kraft och nya idéer så jag vill dela det med er...
http://www.treesisters.org/

Lite utdrag och reflektioner från filmen

"There is so much more inside me and I don't know how to bring it, how to give it.. I don't know what it is supposed to look like".....
Kanske du känner igen dig.. det finns något inom dig som vill ut.. du vet bara inte riktigt hur...
"Unless I stop carrying on and doing what I'm not here fore, I'm never going to find it, it's never going to come through... I will not give it a chance"
Ibland behöver vi stanna upp och sluta göra det vi har gjort tidigare.. vila och lämna för att det nya ska kunna uppenbara sig.

It's gonna take All of us rising to the challenge... This is a huge thing and you know what.... we just have to do it..
Vi kan inte vänta längre...Det är dags nu att vara modiga och våga ta det där steget i vårt liv ...som vi innerst inne vet att vi ska ta.

"Treesisters is about women supporting women.. and all of us doing what we can to support Mother earth.... diminishment and degradation of the feminine is the cause to why we are in the mess we are in"
"It's our responsibility to step out and become her voice because she has no voice."
"It's time for us to stop competing with each other and start really supporting each other"

Ja det är dags att vi kvinnor verkligen tar vår sanna plats... och står upp för oss själva, det feminina kvinnliga och för Moder Jord... samt att vi ger varandra support och stödjer varandra i den processen..

8 kommentarer:

 1. JÄTTEKRAM!

  Tack. Fantastisk video - kände jag instinktivt redan innan jag sett den. Wowowow. Känner igen mig i mycket hon sade. Motståndet som kommer när en kvinna skiner av lycka. (Skrattretande egentligen! Vem gör såna dumheter?) Och motståndet som kommer när kvinnor samlas i grupp för att LYFTA FRAM kvinnor! (Inte att missförstås som "emot män")...

  Tack Anne!

  Kram

  SvaraRadera
 2. HÄRLIGT Ingrid!! Ja visst säger hon det så bra... och visst är dags att ge varandra support.. vilket ni ju är så bra på här i Gudinnerummet!

  SvaraRadera
 3. Tack....jag vibrerar av kärlek när jag ser videon och känner igen mig....jag vill göra något...jag går emot min inre vilja....när jag känner mig frusterad.....varför?....vad är det jag behöver göra....? Ge kärlek...till alla...men jag vill ge mer.....jag mår ej bra av att hela tiden jobba emot...försöker.....mår bra....men så är jag där igen...blir irriterad...på min man...på allt som måste göras....fast jag vet att det inte finns några måsten....balans...självständighet att stå för vad jag känner...jag flyttade min säng 30 cm från min makes säng...lite mer frihet...skönt...nu vill jag mer...ut och ge mer kärlek till alla underbara kvinnor, Moder Jord och tillsammans hjälpas åt att sprida ljus. Men hur?...Det kommer till mig det vet jag. Om jag bara kan tillåta mig att vara stilla och lyssna....svårt för man vill ju vara duktig flicka och sköta hus...trädgård...m.m. Det är en spännande resa...rensa ut...och se vad som kommer till mig varje dag. Det kommer att kännas självklart när det väl kommer. Kram till er alla älskade Gudinnor.

  SvaraRadera
 4. När jag sett videon och lämnat min första kommentar här på din underbara blogg Anne, gick jag in på hemsidan HealYourLife och där hamnade jag på denna sidan där Doreen Virtue skriver om "Är du en Ljusarbetare".
  http://www.healyourlife.com/author-doreen-virtue/2011/09/wisdom/personal-growth/are-you-a-lightworker
  Jag blir alltid lika lycklig när jag får uppleva synkronisitet. Det är fantastiskt.
  Jag skall försöka ge mig mer tid ensam i tystnad, sittande i naturen och känna inåt.
  Ljus och Kärlek från Inger

  SvaraRadera
 5. Wow vilken bra video! Bra sagt Ingrid : ). Håller med. Lustigt att du hade en länk till Chamelig Ardagh, Anne. Jag tänkte precis att jag skulle skicka en länk till hennes sida till dig. Hon pratar om kvinnocirklar i två videor/ljudklipp och den ena är jättebra. Det hon säger får mig att tänka på dig. Ni verkar lika kloka och lugna båda två : ).

  Kramar, Karina

  SvaraRadera
 6. Inger 1
  Tack för dina fina rader som jag tror många av oss kan känna igen oss i.. vi vill ju så mycket fint men hur ska vi få tid och hur ska vi få till det.. Ja att flytta sängen 30 cm kan ju vara en bra början.. Själv sover jag jag ibland med min man och ibland själv.. det känns fint att kunna välja... och jag njuter av bägge delar.. det kan ge mycket att få lite mer egen tid...och vara i sin egen energi... sen har jag ofta mer kärlek att ge.

  Inger 2
  Jag tror att det är två olika Inger här som skrivit.. Varmt tack för ditt tips.. ska gå in meddetsamma och läsa..jag älskar Louise Hay och alla underbara och visa människor hon har runtomkring sig.. Doreen är jättefin med.. varmt tack för tipset!


  Karina
  Kul att du gillade videon... jo jag tycker Chameli är mycket fin med och tittar in till henne då och då.. ska lyssna på det du tipsar om... tror jag sett att hon har videor om detta men inte gett mig tid att lyssna men det ska jag göra nu... tack och kram

  SvaraRadera
 7. Hej Anne, jag hittade hit genom Malin´s blogg och det är jag jätteglad för. Har inte tittat på länken du tipsade om, men ska ta och kika på den sedan.

  Ville bara skicka dig några rader innan.

  Log nämligen så gott för mig själv när jag läste om dina tankar kring rensandet. Har nämligen burit på den tanken själv väldigt starkt den senaste tiden. Jag går igenom här hemma och rensar och plockar bort. Det är en hel del jobb, men det gör så otroligt gott för själen :)

  Vill passa på att önska en fin helg.
  Mia

  SvaraRadera
 8. Hej Mia.. vad kul att du hittade hit genom Malin... tittade in till din blogg också.. den kändes jättefin verkligen...Ja visst gör det gott att rensa.. då skapar vi ett vackert "rum för själen" där den trivs med...
  Ha en mycket fin helg du med. Kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig