fredag 9 september 2011

Kvinnocirkel & Lantliv i Norregård

Kvinnocirkeln igår var så mysig!
Igår träffades vi igen.. Kvinnogänget här ute i småländska skogarna. Det kändes så fint att möta alla igen efter sommaren och det hade hänt mycket i deras liv.. Det märks att vi alla växer så det knakar.. Jag kan inte berätta något persolnligt eftersom det stannar i gruppen. Men en kul händelse som ändå är officiell kommer här:

Att följa sin passion - en Solskenshistoria!
Malin som bor i granngården ( i min mans fars barndomshem) startade för några år sedan sin blogg omkring hennes stora intresse... nämligen inredning och att lyfta fram skönheten i gamla saker m.m. Hon gjorde detta bara för sin egen skull och för att hon tyckte det var kul. Hennes fina och inspirerande blogg har nu blivit jättepopulär och hon har massor med följare och får sååå mycket kommentarer. Dessutom har hon hunnit vara med i de största tidningarna omkring detta. Förra numret av Lantliv... En stor Trädgårdstidning... en Norsk tidning... och i Söndags var hon med i Expressens Söndagbilaga på ett stort uppslag!!! Jag tycker hon är ett underbart exempel på vilket flyt det kan bli i livet när man bara sätter igång och gör det man verkligen tycker är kul och inspirerande.

Det roliga med detta är att Malin själv en längre tid har varit väldigt anonym och inte ens synts med en bild på sin blogg ... och ny plötsligt lyfts hon fram av flera tidningar...Hon har inte ens själv kontaktat dem utan de har hört av sig till henne ...Dessutom är hon så generös och bra på att även lyfta fram andra som hon känner och som har liknande intresse.

Malins intresse är ju dessutom miljövänligt och klimatsmart!
Hon lyfter fram gamla vackra prylar och möbler som hon hittar på auktioner och på loppis och en del fixar hon till lite eller målar om. Dessutom visar hennes blogg oss hur mycket skönhet det finns i vardagen om vi bara lägger märke till alla de underbara motiv som finns runtomkring oss... Malin fångar dem så fint med sin kamera. Idag gick jag förbi Malin och tittade in en sväng i hennes hus och det är faktiskt precis precis så mysigt och fint som det ser ut i bloggen ..  Dessutom håller Malin och hennes kille på att förverkliga ytterligare en dröm och det är att skapa en butik!! i deras gamla ladugård. Jag vet att den kommer bli jättefin och det känns så kul att alla som kommer till Mundekulla har något fint att titta in till när de går ut på en promenad här. Lantiv i Norregård heter Malins blogg!  http://lantlivinorregrd.blogspot.com/

7 kommentarer:

 1. Himmel, vad fint du skriver om mig:) Tack snälla Anne!
  Det är så mysigt med vår lilla cirkel & Ni har inspirerat mig så mycket att förverkliga min dröm:))

  Ha en bra solig lördag, för mig väntar ladan...Lycka:)

  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Jag skriver bara som det är Malin...kul att du gick in och läste och kul att vi har kunnat medverka till att stärka dig i detta genom vår lilla kvinnocirkel som är så fin. Ha en härlig dag med fokus på ladan..Kram

  SvaraRadera
 3. Så härligt med kvinnor som plussar andra kvinnor <3 Håller helt med dig, Anne, Malin jobbar från hjärtat, det märks...!
  Börjar allt bli lite nyfiken var i de småländska skogarna ni håller till;)
  Stor kram/ Fia

  SvaraRadera
 4. Hej Fia! Jo vi finns strax utanför Emmmaboda... och Emmaboda ligger mellan Kalmar och Växjö ungefär.
  Kul att du gillade Malins blogg och som du säger hon jobbar från hjärtat!!.. Kram

  SvaraRadera
 5. Nu kom jag på att du kanske till och med hittade till mig genom Malin.. och det är ju kul!

  SvaraRadera
 6. Jag upplever att vår kvinnocirkel inspirerar oss alla till inre och yttre växande. Malin, du är värd alla fina ord, jag håller med Anne i varje bokstav! Varm kram - längtar redan till nästa gång! / L8 :-)

  SvaraRadera
 7. Vad kul att du säger det Lotta... och kul att du tittar in här. Ja ni stärker verkligen mej med... och jag ser mycket fram emot nästa träff... ska kolla med Anki. Varm kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig