onsdag 28 september 2011

Hur väljer jag...

Ett val har dykt upp.
och just nu väcker det djupare tankar och känslor.. och jag behöver tid att fundera och smälta och fatta ett beslut. Jag tror på att fatta beslut som känns fullkomligt rätt i hjärtat och jag brukar vara bra på att lysnna till intuitionen... men just nu så kan jag varken säga ja eller nej... och därmed så tänker jag ge det mer tid. Jag vill ha tillit till att är det detta val som är rätt för mig så finns det kvar till mig. Ursäkta kära Gudinnor att jag inte berättar just nu vad det handlar om... men jag känner att jag ska tänka och känna klart först.

Valet skulle påverka mitt liv ganska mycket
...och därmed är det ett mycket viktigt val... Jag passade på att fråga i facebook om hur andra tänker när de väljer och fick jättemånga bra svar som jag ska ha med mig. Nu känner jag att jag kan ta det lugnt en tid till... det är naturligt att behöva smälta och känna ett tag på ett Stort val i livet...

Hur jag än väljer så kan det bli bra.
Ja jag tror ju egentligen att det är våra tankar och känslor som styr hur vi upplever livet.. därmed kanske det inte är så superviktigt egentligen att göra rätt val i detta yttre utan mer viktigt att välja rätt i det inre... alltså finna inre frid och att välja att se på sig själv, andra och världen med kärlek och tillit. Så det ska jag träna mig på lite den närmaste tiden... För troligen är det så att ju mer jag tänker och känner kärlek och tillit ju mer kommer alla situationer jag befinner mig i kännas och bli bra.. och ju mer jag befinner mig i rädsla och negativitet ju mer kommer vilken situation som helst att inte kännas eller bli bra.

Utmaningen med detta val
...är att det känns lite som att det väntat på just mig... att allt varit mycket flyt... att jag tycker det skulle passa perfekt på många sätt... men samtidigt kan jag också se en helt annan väg som just nu känns enklare... och kanske lika rätt...

Kan man välja fel...
...väljer man inte alltid det man ska välja eller det man kan välja utifrån där man är ... och kommer inte chanserna tillbaka senare då när man är redo... ja kanske inte i exakt likadan form men nästan i alla fall. Vad tänker du? Någon har också sagt att det är viktigare att se på varifrån man väljer än vad man väljer...

Efter alla vackra och kloka tankar igår på facebook
...så somnade jag i alla fall lite lugnare... och bad om vägledning innan jag somnade... under natten hade jag en såååå vacker drömm.. det var som om tecknet för planeten Neptunus sakta och magiskt växte fram i drömmen och det var en så vacker känsla i det när det skedde... Neptunus handlar för mig om andlighet... och det var mycket den känslan i drömmen också.. det fick mig att idag även titta lite på hur planeterna står astrologiskt.

Neptunus som jag drömde så vackert
...om kommer att ha en speciell ställning i mitt horoskop snart.. Kanske dags att dyka lite djupare in i det andliga igen... dags att komma hem lite djupare till mig själv... och valet då... Ja som en andlig lärare jag lyssnade på förr brukade säga... När det är dags att välja då kommer du välja antingen det ena eller det andra. Ja så är det ju .... det kommer bli på det ena eller andra sättet... kanske bara skulle släppa funderingarna och låta valet ske när det ska.... eller som ett annat talesätt: "Make a decision, and make the decision right"

Allt gott till er och har ni tankar om att välja eller egna erfarenheter så dela gärna...

Kram Anne Solveig

Ps om någon skulle råka ana lite vad valet handlar om så är jag tacksam dock om ni inte nämner det just nu.

2 kommentarer:

 1. Sitter här och läser, nickar och ler......
  Härliga insikter att sova på!
  Lycka till i ditt val och godnatt!
  //Mia

  SvaraRadera
 2. Tack fina Mia...idag har jag lite mer klarhet..fortsättning följer.

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig