måndag 5 september 2011

Att släppa och gå in det nya!

Att se djupare vad det handlar om.
Med tanke på mina senaste inlägg om att reagera på hur andra beter sig så har jag nu påmints om följande tankar... Det är ju så lätt att vi dras med av andras ilska eller andras beteende... Men vi kan ha mycket nytta av att se lite djupae vad det handlar om. Den person som är arg eller attackerar gör ju det för att hon/han inte är i kontakt med sitt sanna jag.. hon/han gör det utifrån en ledsamhet som bottnar i en tro på att inte vara hel och fullkomlig.. men bakom det så är ju denna människan hel .... så egentligen borde det ju inte finnas någon anledning att jag ska dras med i detta. Det jag kan göra är ju istället att jag påminner mig om hennes helhet och fullkomliga sanna väsen.

Jag har märkt en inre förändring
...som skett i mig den senaste tiden...den är inte så tydlig men den sker lite i sänder .. När jag nu släpper mer och mer i det yttre ..säljer föräldrahemmet, säljer huset på Öland.. släpper taget om en hel del ansvar i Mundekulla...så väcks en längtan mer och mer efter det enda som är sant och äkta... en längtan efter att dyka inåt... att uppleva den jag i sanning är...frid, bliss...ja jag börjar ana mer och mer ett sätt att leva i "verkligheten"... jag vill vakna upp till den mer och mer.. Allt det andra blir mindre viktigt.

Låta Gudinnan vägleda mig
Det känns som att egentligen bara skulle kunna släppa taget och låta den Universella kärleken... Gudinnan .. visa mig den nya vägen... samtidigt finns det en annan del kvar i mig som vill styra och försöker hitta nya vägar i det yttre att känna sig trygg eller tillfreds på. Men någonstans växer det nya inom mig ändå och blir mer och mer tydligt.... det är redan på väg.

Det är spännande och känns som ett nytt Gudinneligt äventyr...

13 kommentarer:

 1. Jag skrev just en låt om det: hur kan jag gå vidare, när allt jag ser, är från det förflutna? Apropå en kopp jag drack kaffe ur som påminde mig ständigt om förr. Dags att ge bort den kanske! Fast den är så fin, men att släppa kanske mer handlar om mentalt än fysiskt.. men ibland eller ofta kan ju det fysiska släppandet (?) göra det enkelt att börja om. :)

  SvaraRadera
 2. Spännande Ingrid att vi är inne lite på samma tema..skulle gärna höra den låten .. säg till om och när du lägger ut den... jo jag tänkte också på det när jag skrev att det hänger samman det inre och yttre...när vi släpper i det yttre blir det enklare att släppa i det inre och tvärtom med..

  SvaraRadera
 3. Hej! Gjorde en kort inspelning pga tidsbrist och inspirationsbrist - men har en lite "hemlig" länk här för jag råkade få med någon annans melodi i slutet! Hoho, vet bara inte vilken?!

  http://soundcloud.com/kokkovirsi/release-the-past/s-SUI8b

  //Ingrid

  SvaraRadera
 4. Har följt din blogg ett litet tag. Är själv inne i en "väx period" men ibland gör det ont att växa och svårt att släppa taget. Har mycket kvar att lära..men som man säger... ett steg i taget. Du skriver så himla bra och jag får inspiration av att läsa dina tänkvärda ord.

  Varma kramar från mig! /Carola

  SvaraRadera
 5. Spännande starkt och vackert.. tack att du delar.. vissa budskap blir verkligen tydligare och går in mycket mer med sång och musik... kram

  SvaraRadera
 6. Hej Carola.. ja visst är det som Karin Boye skriver.. att det gör ont i processen när knoppar brister...

  Vad roligt att det jag skriver kan ge dig inspiration det glädjer mig.. tack att du delar med dig det till mig. kram

  SvaraRadera
 7. Tack så mycket! Ja visst hjälper musiken till, speciellt när man får en melodi med text på huvudet som snurrar runt.. och om det är en positiv text:)

  Tack för att du lyssnade!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Tack för att du delar .. det inspirerar mig att snart ge lite tid till musiken igen. kram

  SvaraRadera
 9. Åå, I´m Never Alone!! (Alone = All One) Härligt att Vi Är fler som går igenom dessa Stora Förändringar!! Tack för Inspiration o Ljus <3 // Ave

  SvaraRadera
 10. Tack Varghona (Ave)
  Ja visst är det väl skönt att känna att vi inte är alone.. eller som du säger så bra vi är ju All one.. på den här resan i livet..Vilken helt underbar blogg du har.. ska titta in där igen.

  Kram

  SvaraRadera
 11. Vad mycket klokskap det var här inne. Jag känner verkligen att det händer saker. Rensa, rensa och ge plats till det nya.

  Jag har också insett att jag visst håller fast vid gamla beteenden som begränsar mig. Nu släpper jag dem ett i taget.

  Det får ta den tid det tar. Det viktigaste är ju att vara på väg. På Min Väg.

  Gillar din blogg, VargHona. Jättemycket : ).

  Kramar, Karina

  SvaraRadera
 12. Jag vill känna lätthet där jag är. Jag vill känna mig obegränsad där jag är. Jag vill veta att allt som jag önskar kan jag få. Jag vill älska mig själv för den jag är och förstå mitt värde. Jag vill definiera mig själv som ivrig, full av liv, fri ,rolig och lättsam. Jag vill att livet skall vara gott att leva. Jag vill leva de liv som jag lovade mig själv jag skulle leva. Det är vad virtuell verklighet kommer att göra för mig. Jag kommer att använda den för att avgöra vilka vibrationer inom mig som är dominerande vad gäller allt. Så vad är dominant i min kropps vibrationer? Jag säger: Jag känner mig bra. Jag känner mig säker och trygg. Jag känner mig angelägen. Jag känner mig äventyrlig. Jag älskar min kropp. Den tjänar mig så bra. Jag känner mig stadig, självsäker, vacker, äventyrslysten och ivrig. Jag känner mig redo...
  Anne, tack för att du delar med dig av ditt livs resa. Det inspirerar mig mycket. Kärlek och Ljus till er alla Gudinnor. Kram Inger

  SvaraRadera
 13. Karina!
  Ja visst är det många kloka och fina Gudinnor här nu i rummet.. och du är definitivt en av dem.
  Ja det ligger nog i tiden att rensa ut både på inre och yttre plan.. för att kunna gå fri in i det nya. och som du säger Karina.. det viktiga är ju att vi är på väg och visst är vi det..(kul att ni finner varandra här med)


  Inger!
  Varmt tack för att du delar med dig av ditt ljus och dina kärleksfulla upplyftande tankar här och därmed lyser upp Gudinnerummet.. härligt och inspirerande. kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig