söndag 10 oktober 2010

Vidare i livet med lugna varsamma steg !

Som ni ser så har jag kommit ut igen...
Efter en tid med stukade fot och vila och vara mycket inomhus så ger jag mig varsamt ut i livet igen... Men ett steg i sänder och i lugn takt säger mina fötter. Den nya bilden får symbolisera att jag är på väg igen efter att helt stannat upp en tid men att jag fortfarande tänker ta det mycket lugnt.

Nu ska jag berätta...
Jag stukade faktiskt även den andra foten förra helgen !! Kan det bli tydligare !! Så ni förstår att jag fått tydlig anvisning från livet att ta det lugnt men nu är båda på bättringsvägen men det tar sin tid och det känns som att det kommer läkas i den takt som jag själv behöver och som ger mig ännu en tid att vila ...

4 kommentarer:

 1. Jag fick min fot stukad igår, av en något berusad kille som föll över den. :( Den har varit stukad tidigare, därför blev den lättare sämre igen... Men jag kan gå på den så det är inte så farligt, hade glömt bort det tills jag läste ditt inlägg.

  Jag undrar om det var jag själv som skapade den genom negativa tankar, som drog till sig händelsen? Tror inte jag ska sakta ned - tvärtom just nu... ;)

  Får vara mer medveten om att välja positiva tankar, även om ett beslut känns osäkert! Kommer att tänka på Abraham-Hicks citat, "Make a decision and then make it right."

  Ibland är det så lätt att ta ett beslut, vara osäker på det. Istället kan man bestämma att det är rätt och det är bra! :) Då kommer de bra grejerna ur det, tror jag...

  Lite kvällstankar.

  Ingrid

  SvaraRadera
 2. Jätteklokt Ingrid.. jag tror som dig att alla beslut kan bli bra...Härligt citat! Någon sa att det är inte så viktigt vad vi beslutar utan mer varifrån vi kommer när vi fattar beslutet ... typ: från rädsla eller tillit m.m.
  En stukad fot behöver inte betyda att sakta ned, det finns mycket annat men jag tror att det som sker har ett budkskap och Lise Bourbeaus bok är fenomenal på att träffa rätt...tycker jag. Kram igen!

  SvaraRadera
 3. Anne- ja budskapet verkar ju väldigt tydligt. Men samtidigt känns det som att du signalerar din "nya" väg så fint här i gudinnerummet. Bloggen har fått en vilsam inramning med text och foto. Den utstrålar lugn och ett vilsamt hopp. Verkligen jättefin!

  SvaraRadera
 4. Tack Pernilla

  Ja det känns som jag är inne på en ny väg men i lite lugnare takt och helt i rätt riktning...kul att du tycker att det speglar sig i bloggen.. jag tyckte med det kändes rätt med bilderna och att det stämmer med där jag är nu... Tack Pernilla

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig