onsdag 6 oktober 2010

Easy does it!

Skapar mig själv genom att äta bättre!
Jag började min nya skaparinspiration med att äta bättre. För mig betyder det ännu mer frukt och grönsaker.. mer raw food... har druckit färskpressad morots & apelsinjuice... så gott och nyttigt. Men jag gillar lite lagom med kokt mat också, speciellt när det finns så mycket härliga grönsaker som är goda kokta,, små kokta rödbetor med smör till ... majskolvar m.m... men inte för ihopjoxat.. märker att jag och magen mår bäst av det rena och enkla.
Känner direkt att jag mår bättre!
Jag märker direkt de senaste dagarna att jag känner mig mycket mer klar och pigg och därmed även fick ny inspiration och tillit till livet... Så ett bra tips jag vill ge er kära Gudinnor att börja med när ni skapar er själva, det är att börja med att äta bättre.. det kan ge så mycket.


Fick nya insikter
Plötsligt blev det tydligt igen att jag ska gå varsamt fram i livet... och det kändes så rätt och skönt... att ta ett steg i sänder och ha tillit till processen ... men ändå känna att jag är på väg in i det nya liv jag vill leva där jag släpper taget om att "driva" en kursgård och istället finns med som den som bär visionen och lägger mina kurser och aktiviteter här... men ger mycket mer energi till min egen kreativitet och mina egna projekt. Jag tror nämligen att det är sant som många säger ... att för att Mundekulla ska blomma så behöver vi fortsätta att blomma med.... Jag har pendlat det senaste året från att ibland tycka att det är för mycket och bara vilja släppa allt och slänga mig in i det nya livet. Men just nu känns det som jag landat i en tillit till att vi nu är på väg att släppa vissa sysslor mer.. anställa fler personer och därmed kunna göra mer och mer det vi är bra på och använda våra unika talanger. Det känns så rätt...

Kärlek till Mundekulla
Jag känner ju en stor kärlek till Mundekulla och det vi har skapat här... det är ju mitt och Peters barn som nu är på väg att växa upp.. det känns ju inte bra att bara sticka och lämna sitt barn... Nej vi behöver finnas med länge till .. men vi behöver ta nya roller.

Ny Gudinnekortlek
Det finns ju så många fina och vackra inspirationskort och nu har jag beställt nya Gudinnekort av Doreen Virtue. De är mycket inspirerande.. med fina bilder och upplyftande texter av Doreen.Easy does it!
Det allra första kortet jag drog tänkte jag skulle betyda något speciellt just nu och det var just precis i linje med vad jag hade tänkt i morse... det är ju ofta så upplever jag .. att vi får precis det kort som är rätt just nu. Här kommer lite utdrag av texten som kanske kan inspirera och ge något till dej som läser med ifall du är i en liknande fas.

"There is no need to hurry or force things,
Everything is occuring in the perfect timing"
Do what's important for you and do it with absloute devotion!
But remember that there is no competition for your true life's purpose,
so there is no need to worry, hurry or feel that you have to force things to happen.
Don't worry about your purpose or goals
Make no sudden moves
Slow steady progress is best right now
Ease into your new life instead of rushing into it.
Do your new work as a part time venture to begin with
while slowly exiting your old career.

2 kommentarer:

  1. Perfekt kort även för mig! Tack, Anne! Det är stora förändringar pa gang men jag tar ett steg i taget och känner ingen press att göra massor pa en gang ; ).

    Kramar, Karina

    SvaraRadera
  2. Tack Karina! fint att höra....Känner samma sak.. Stora förändringar men känns bra att kunna ta det lugnt, ett steg i sänder.. kram

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig