tisdag 29 september 2009

Gudinneskolan Tisdagen 29 september


Idag är det näst sista dagen i Gudinneskolans kurs i Självkärlek!
Nästa månad fortsätter vi men under oktober är det relationer vi fokuserar på. Under hela september har vi nu haft självkärlek i fokus och självklart har vi gjort framsteg, samt inte minst skapat goda förutsättningar för att fortsätta att älska och värdesätta oss själva.
Tanken är inte att nu sluta helt med att fokusera på självkärlek utan att fortsätta att ha med oss de dagliga rutinerna såsom meditation och att lyssna till vår inre Gudinna eller till vårt hjärta. Vi kan gärna ta med oss vanan att fortsätta tänka positiva tankar om oss själva och använda affirmationer. För att ha goda relationer med andra så måste vi ju ha en god relation med oss själva först.
Skriv ett kärleksbrev till dig själv nu - det är du värd!
Börja gärna med Kära....(ditt namn) eller Gudinna... Jag älskar dej för att du är så...underbar, kärleksfull... eller vad du vill uppskatta dig själv för. Bre gärna på lite extra och var din egen stora supporter. Uppskatta dej själv för den du är och allt bra du gör.. Uppskatta dig själv för att du har lagt ned tid och energi på meditation och andra övningar i Gudinneskolan... Uppskatta dig själv för den du är innerst inne... din inre Gudinna. Tacka dig själv för alla goda intentioner du har när det gäller ditt eget och andras liv... Skriv vad du vill och känner men skriv det som om du skriver till din allra mest älskade och kära vän... Lycka till.. och ett litet tips.. läs inte bara det här utan gör det... Kram Anne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig