söndag 13 september 2009

En Gudinna delar med sig

Ville förmedla lite tankar från en kvinna som är med i Gudinneskolan.

Ljusa och positiva tankar har en stor genomslagskraft
Hon berättade om hur hon förbättrat en viktig relationen med en arbetskollega genom att i sina meditationer tänka på arbetsrelationen som ljus och fungerande och bädda in sammanhanget i mycket ljus. Hon har märkt att det kommit mycket positivt ur detta och att kollegan även lyfte fram henne som en förebild.
Hon säger vidare: "Positiva affirmationer påverkar våra tankar så att vi både tänker och känner på nya sätt. Sedan tror jag att det är viktigt att underhålla även om relationen blir bättre."
Hennes inre Gudinna har också viskat att relationen kommer att bli mycket bra och avslutar med: ”Det är fantastiskt att arbeta med sig själv och tillsammans med sin egen gudinna.”

Visst är det härligt... så prova gärna lite mer att använda verktyg som affirmationer och att samtala med din inre gudinna... sända ljus till olika situationer... Det underbara är ju att vi själva har all kunskap och alla svar vi behöver inom oss... Skriv gärna du med och berätta om dina upplevelser.. ibland känns det fint att kunna förmedla vidare så meddela mig om det är okey och om du vill ha med ditt namn då eller vara anonym.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig