söndag 13 september 2009

Gudinneskolan - Söndag vila och njut

Idag är det tid att vila och njuta. Hur vill du göra det ? Ta en stund och känn efter vad som skulle ge dig djup vila eller känna att du kan slappna av och njuta.

Gemensam meditation idag i Gudinnerummet
Söndagen är även en utmärkt dag för att göra en längre meditation. Vill du meditera gemensamt med andra kvinnor idag så sätt dig ner, slut ögonen och föreställ dig att du är i Gudinnerummet. Se för din inre syn hur du sitter där med flera andra kvinnor och mediterar. Välj den tid som passar dig... Sitt gärna minst 20 minuter.

Vila njut och njut en stund..
ta hand om dig.. kura ihop dig i soffan med en filt.. en varm kopp té .. kanske en anteckningsbok där du kan skriva ner allt fint du vill ge till dig själv i livet... eller lyssna till en vägledd meditation eller skön musik eller det du vill.... Du är värd det...

Hösten och Gudinnealtare i skogen
Ville bara ge er lite inspiration... Susannas och Miras blogg är så vacker och inspirerande och innehåller så mycket fina tankar .. visst är det en underbar idé att skapa ett Gudinnealtare i skogen... Jag ska fundera på var vi kan ha det i Mundekulla. läs mer http://www.temple.ma/wpfw/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig