måndag 7 september 2009

Gudinneskolan dag 8 - 11 tisdag till fredag

Nu ska ni få vila lite från alla mina förslag och få tid att hinna ikapp med alla övningar. Jag kommer nämligen resa till Göteborg för att gå sista helgen i NLP-utbildningen. Ev kan jag skriva lite därifrån med... vi får se.. jag tänker på er hur som helst... Den Stora Gudinnan finns ju alltid där också ... samt Gudinnan inom dig så det är bara att vända sig till henne.

Lyssna till din inre Gudinnas vägledning
Därmed vill jag uppmuntra er alla lite extra att verkligen lyssna till er inre Gudinnas vägledning. Inte bara på morgonen och kvällen utan även under dagen. jag fick ett så fint mail av Carina som berättade om små mirakel som skett när hon verkligen lyssnade till sitt inre istället för att göra upp för mycket planer i förväg...

Carina skrev ett fint mail till mig om detta..
Att mer ta dagen som den kommer och följa intuitionen känns som om livet blir mer spännande och andligt då. Hon berättade vidare en mycket fin berättelse om hur hon när hon följde sin intuition och gav sig ut på en cykeltur, en dag fick ett jättefint möte med en hare som kom så nära och till och med nästan lade sig att somna väldigt nära henne.

Fortsätt med dagliga rutiner
Meditera och ha en stilla stund gärna både morgon och kväll
Gör Gudinnemeditationen och lyssna till din inre Gudinna
Skriv ner hennes budskap i din Gudinnebok och använd det
Säg positiva saker till dig själv i spegeln
Samt fokusera en stund när det passar på dina affrimationer

Affirmationer och Spegelövningen
kan du göra när som helst under dagen och det behöver inte ta extra tid. Se dig i spegeln gör du säkert ändå så säg positiva tankar då. Affirmationerna kan du tänka för dig själv när du står i matkön... eller säga eller sjunga när du är ute och går eller gör vardagliga sysslor.Du kan hela ditt liv - film om affirmationer och tankens kraft

Se den här filmsnutten för att få inspiration när det gäller affirmationer... Filmen är jättebra och finns på svenska: Du kan hela ditt liv... kan beställas från Vattumannens bokhandel. http://www.vattumannen.se/2 kommentarer:

 1. Hej Anne

  hoppas du har det fint i Götet! Finns det någon hemsida där jag kan läsa om din NLP-kurs? Jag funderar på någon sorts vidareutbildning... för att kunna jobba mer kraftfullt.

  Här är det toppen ena dagen och jobbigt andra dagen, min och Henriks relation håller på att totalt omvärderas och vi borde vara särbo vissa dagar och jag jobbar med mitt inre barns beroendebehov. Ibland klarar jag mig så bra - andra dagar gråter jag...Idag ska jag på Psykosyntes sen Nia.

  Allt kan hända, stor kram Erika

  SvaraRadera
 2. Det låter som du är på god väg Erika.. det är ju just när det känns så där som det händer så mycket inom oss och vi utvecklas så mycket.. men det är ju inte alltid kul när man är mitt uppe i det. Jag gillade verkligen Eva Danielsson på Sträva när det gäller NLP så kolla på www.strava.se de har introduktionskurser ibland.

  Kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig