torsdag 3 september 2009

Spegelövning dag 4 september Fredag

Nu kör vi tjejer... det är dags att älska dig själv totalt.
Börja och sluta dagen som vanligt med Gudinnemeditation m.m. men idag kan du lägga till att du varje gång du ser dig själv i spegeln säger något kärleksfullt och uppskattande till dig själv. Tex: "Oahh vilken underbar kvinna, du är ju en Supergudinna".... eller "Gud vad du är vacker och helt underbar och dessutom så fantastiskt kärleksfull vis och klok"- hur bär du dej åt för att vara så underbar" .. Ja nån sån liten komplimang... Eller om det känns enklare kan du bara säga: "Jag älskar dig" några gånger och verkligen se dig själv i ögonen och mena det. Lek med det och testa dig fram men det är rätt kul att vara lite överdriven och dramatisk. Tex göra olika gester i spegeln, då får du även lite härliga skratt och du kommer då att märka att Gudinnan i spegeln, lyser upp och blir ännu vackrare och strålar mer och mer för varje sak du säger till henne. Ha kul och lek med detta. Säg det med inlevelse och känsla som om det var sant för det är det.

Liten varning
Bli inte förvånad om det är någon röst i ditt inre svarar när du säger detta och tycker annorlunda.. det är bara dina släktingar, eller andra människor som du har stött på i livet som inte har kunnat se klart sig själva och därmed inte heller kunde se dig och den du är. Bunta ihop dem och sätt dem på en buss till Tjottilottikampilampi vid världens ände och vinka och av dem... känn glädjen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig