lördag 5 september 2009

Gudinneskolan dag 6 Söndag - vila och njut

Kära Gudinna - Ge dig själv tid att vila och njuta.
Låt denna dag bli en helgdag att vila på... Fråga dig själv hur du kan vila eller njuta på bästa sätt och ge dig tid till det... Det kan handla om att ta ett bad, ligga och läsa en bok, meditera en längre stund, bara vara, vandra i naturen m.m. Ge dig tid till dig själv och att lyssna till ditt inre.

Det viktigaste i Gudinneskolan är meditationerna
Gör dem gärna till rutiner i ditt liv så har du mycket att vinna. Jag vill uppmuntra dig till att göra dina dagliga Gudinnemeditationer och gärna en längre stund på morgonen där du lyssnar till din inre Gudinna och skriver ned hennes budskap och en stund på kvällen där du uppskattar dig själv. Genom att göra dessa meditationer kommer du att närma dig din inre Gudinna och kan leva mer från hennes närvaro samt även kunna leva mer det liv du djupast längtar till.

Spegelövningen
skulle jag även varmt rekommendera då det är något du ändå gör dagligen - att se dig i spegeln. Iställer för att då vara kritiskt mot dig själv kan du ju använda den här stunden till att säga positiva saker till dej själv. Till slut kan det bli en daglig vana som kan ge dig mycket och som dessutom är kul.

Se de andra övningarna som möjligheter
som du självklart har mycket nytta av med men känn att du gör dem du känner för. Vi har ju mycket måsten och borden ändå i våra liv och Gudinneskolan ska kännas lekfull och kul.

Kvinnocirkelledar utbildning
Just nu pågår ju Kvinnocirkel ledarutbildningen del 1 i Mundekulla. Det känns mycket inspirerande att dela med mig och stärka kvinnor att själva starta kvinnocirklar... Vi har haft en härlig dag idag och kanske berättar jag mer om den senare. Kram Anne

Det kommer ofta tankar till mig på engelska
.. det här kom till mig ikväll kanske utifrån dagens upplevelser med kvinnocirkeln...

"We have to stop the excuses,
we have to stop blaming others and the situation.
We have to take our power back !
No one but you can change your life.
To live a happy life and to reach your goal
only takes your full dedication…
But it is worth it…
every step on the way will take you further...
will take you closer to you
and there is no way back ever…."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig