torsdag 3 september 2009

Gudinneskolan dag 3 september

Kul att det är så många som tittar in i Gudinnerummet.. igår var det rekord och fler än någonsin..

Gudinneskolan:
Fortsätt med dagliga Gudinnemeditationer

Självkärlek och grunden i Gudinneskolan
Denna månad handlar det ju om självkärlek och en viktig grund till det är ju att lyssna till oss själva och närma oss vårt djupaste sanna jag. Därmed vill jag än en gång lite enkelt berätta om morgon och kvällsrutinerna. Det känns viktigt att lägga en grund för dem som vi sedan kan bygga vidare på med annat.

Besluta dig en viss tidpunkt och en bestämd plats
Besluta dig helt enkelt att sitta där hur det än känns och vilka tankar som än kommer upp. Du kommer att märka att det känns lättare efter en tid och till slut kommer du att längta till dessa stunder och inse vilken god start på dagen de ger dig.

Meditation och Gudinnemeditationen
Inled dagen med 10 - 20 min meditation och i slutet lägger du till Gudinnemeditationen- en stund då du låter din inre Gudinna träda fram och lyssnar till henne. Därefter skriver du ned det hon säger i din "Gudinnebok" (skrivbok). (För dig som vill få tips om meditation, läs under 31 augusti) Eller finn ditt eget sätt att varva ned och vila i dig själv.

Kvällsmeditation
Avsluta dagen med en stunds stillhet och meditation samt lyssna till din inre Gudinna igen.
Skriv ned allt som du tycker du har gjort bra under dagen och uppskattar dig själv för.
Du kan även skriva ner det du är tacksam för i ditt liv eller det du har upplevt under dagen

Du lyssnar till din Gudinna
Det som är så fint med detta är att det är du som lyssnar till ditt inre eller till din inre Gudinna och därmed skapar du din egen del av Gudinneskolan.

Fråga dig själv idag igen under dagen: Hur kan jag älska dig mer idag...

2 kommentarer:

  1. Nu när Gudinnan inom mig börjat träda fram och ta tid och utrymme i anspråk och gör spontana egna utflykter känner jag att min man kännar sig hotat av henne när han inte längra får full uppmärksamhet. Han säger verbalt att det är OK, men hans energier ger ut något helt annat. Det är min stora utmaning nu att bemöta det.
    Kram // Carina

    SvaraRadera
  2. Ja visst kan det vara lite utmanande för andra när vi förändras för då blir det ju ofta så att det leder till en förändring för dem med... vilket ju kan vara mycket positivt... men kanske inte alltid känns så... kram och lycka till och "you just go girl"

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig