söndag 13 september 2009

Gudinneskolan Söndag 13 september

Keep on...
Nu är vi i mitten av månaden när det gäller Gudinneskolan och temat Självkärlek. Ofta när vi har en god intention så startar vi upp med mycket entusiasm och energi. Vi känner oss motiverade och fokuserade. Men efter ett tag kanske vi märker att vi ändå faller in i vissa beteende eller tycker vi att livet är rätt okey hur som helst och vi glömmer vår dedikation.

Fortsätt med dina dagliga uppgifter
Därmed vill jag uppmuntra dig lite extra idag att verkligen fortsätta med dina goda vanor och intentioner för det kommer att ge dig underbara resultat och få dig att känna mer självkärlek. Så jag skriver ner igen det som är Gudinneskolans uppgifter denna månad.

Gudinneskolans uppgifter för Självkärlek sept 2009
1. Morgonen:
Inled dagen med en meditation + Gudinnemeditationen
Se dig själv leva från din inre Gudinnas medvetenhet.
Lyssna till din inre Gudinnas budskap till dig
Skriv ner hennes budskap till dig i din Gudinnebok
läs mer 31 aug och 1 sept

2. Spegelövning
Varje gång du ser dig själv i spegeln, säg något positivt
gör det gärna med entusiasm och gester. läs mer 4 sept

3. Affirmationer
Säg positiva tankar till dig själv under dagen tex när du gör vardagliga sysslor, diskar, är ute och går, står i matkön, tränar m.m. läs mer under 7 september - Dag 7

4. Kvällen
Meditaitonsstund samt skriv upp det du tycker du har gjort bra under dagen eller är nöjd med när det gäller dig själv. läs mer 31 aug- 1 sept

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig