tisdag 22 september 2009

Gudinneskolan Tisdagen 22 september

Dags för en uppryckning för mig och kanske för dig ...
Nu är det dags att göra en uppryckning igen känner jag. Kanske är det så för er med. Låt oss se till att verkligen använda den tid vi är i Gudinneskolan på ett bra sätt. Så än en gång påminner jag dej nu om grundövningarna för denna månad som ju handlar om självkärlek.

Målning av Lisette Therner

Grundövningar i Gudinneskolan denna månad
Känn efter ärligt i dig själv vad du vill göra denna månad för att stärka dig själv och känna mer självkärlek. Meditera gärna en lite längre stund. Du kommer märka hur det påverkar din vardag.
1. Ge dig tid att meditera och ge dig tid att lyssna till din inre Gudinna dagligen gärna på morgonen samt även gärna på kvällen.
2. Snygga till ditt Gudinnealtare om det behövs, plocka nya fräscha blommor, sätt fram nya ljus och se till att du har en liten bild på en gudinnestatyett eller dej själv eller något annat som inspirerar dig.
3. Säg positiva saker till dig själv när du ser dig i spegeln
4. Skriv ned minst 3 saker saker du är tacksam för i ditt liv varje kväll. samt minst 3 saker du är tacksam för idag eller känner att du har gjort bra ... eller skriv så mycket du vill...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig