onsdag 2 januari 2013

You have permission to be your Brightest self!

You have Permission to be your Brightest Self!
Visst är det underbart med en Kalender som ger oss den uppmaningen! Jag har beställt Leonie Dawssons härliga "Incredible Yearbook planner" för 2013 med tillhörande kalender. Ja har sedan många år tillbaka fokuserat mycket på det nya året ...men det kändes kul att prova någon annans vägledning och inspirerande tankar omkring hur vi kan skapa vårt bästa år 2013... och boken och kalendern är som Leonie..mycket färgglad, härlig, lite tokig och ge en inspirationskick! Dessutom kommer den i samma stund som du beställer den som ett mail med en länk till en PDF-fil som du trycker ur.. enkelt och med bra vägledning.

Jag skapade ju under några år en Gudinnekalender
som jag tryckte upp och sålde men det var alltid svårt att veta hur många jag skulle trycka upp. Nu får inspiration att liksom, Leonie skapa en Gudinnekalender nästa år som en PDF-fil som kan beställas och sedan tryckas ut hemma på en egen skrivare. Jag funderar på att då även skriva ner lite vägledning omkring hur vi kan skapa vårt bästa liv utifrån mina egna erfarenheter.

Varje år sen minst 20 år tillbaka
...har jag vid Nyår suttit ned och summerat det gamla året men också fokuserat på hur jag vill ha det nya året.. Under många år skapade vi en Nyårsretreat med detta tema men nu är vi lediga på Nyår... men vi brukar göra detta med vänner... för att det är så inspirerande och kul och för att vi även ser hur det vi fokuserar på blir verklighet.

Jag har redan börjat fokusera på 
...och skrivit ned en del av det jag vill inför det nya året och märker att det REDAN!! börjar hända saker.. eller är det helt enkelt så att när vi börjar fokusera på det vi vill då ser vi det mer tydligt.. för då finns det ju i vårt medvetande och då kan vi även börja välkomna in det... men jag tror att det även finns en annan lite mer magisk aspekt som vi kan välja att se på det sätt vi vill.. vi kan se det som att änglarna vet mer tydligt hur de kan hjälpa oss.... vi kan också se det som att energier dras till varandra om vi har fokus på en viss energi så kan vi lättare dra till oss den... Hur som helst.. det fungerar ...

Precis när jag sitter och skriver detta sker en lustig coincident
Jag nämnde till någon  idag att jag ville skapa en E-bok men inte visste riktigt hur.... och när jag sitter och skriver här så kollar jag ibland lite i facebook... då hade en tjej jag känner lagt in ett meddelande om språkgranskare i en Rawfood grupp :)... det var lite komiskt och jag misstänkte att den hamnat på fel plats... men kollade ändå länken för jag är ju inne på att skriva mycket nu och hade ju just tänkt på det här med att skriva rätt idag... sen fortsatte vi att prata lite i fb och jag frågade vad hon skriver.. och då berättade hon att hon går en kurs i E-boksproduktion!!!! Visst är det kul... En annan sak som skedde idag var att jag tänkte på att översätta min bok Kvinnocirkeln och kom att tänka på en en tjej jag känner som sagt att hon kunde göra översättningar... och vet ni 2 minuter efter fick jag in ett mail av henne ... så det var enkelt att fortsätta att kommunicera om det... vilket magiskt flöde.

Helhjärtat fokus, och tillit!
Nu menar jag inte att det fungerar att sätta ett mål och sen samtidigt prata emot... typ: -Jag vill ha en kärleksfull relation... och sen varje dag säga eller tänka - det finns ingen man till mig... det funkar inte med relationer....eller - Jag vill gå ned några kilon.. och sen tänka - Åh vad tjock jag är... Vi behöver ha helhjärtat fokus på det vi vill.. i tanke och i ord och vi behöver ha tillit till att vi är värda det bästa och att det kommer till oss när det är dags.

Så vad tror ni om att jag skapar en E-bok på svenska på mitt sätt med fokus på hur du kan skapa ditt allra bästa liv och kanske en Gudinnekalender med vackra bilder till... .. kanske skulle du ha glädje av det... Jag vet att vi alla bär på så många fina drömmar men jag vet också att vi behöver en liten puff på vägen för att förverkliga dem.. kanske vi till och med kunde ha en grupp där alla kunde dela hur det går och pusha varandra.

Mer tips och inspiration hur du skapar ditt bästa liv inför det nya året kommer... 
men tills dess passa på att lyssna inåt, längta och drömma... skriv ner och måla...
Allt är möjligt som du verkligen vill.

VARMA kramar Anne Solveig!

8 kommentarer:

 1. Nu har jag inte läst allt, är jättetrött (nyss vaknat) men att du ska göra egen e-bok är något jag tänkt på länge, faktiskt. Tänkte tipsa om det, men kanske var det din grej att komma på själv. Eftersom du lägger ned så mycket tid i forum (tänker facebook) och här, kanske det är något att ha i åtanke, även där, som Leonie, och Mama Gena? Att man kan gå med i ett supportforum, liksom. Tycker bara att det du ger kanske ska få någon slags kompensation, eftersom vad jag sett, ger du väldigt mycket feedback och stöd åt kvinnor.
  En tanke bara jag var tvungen att dela. :)

  Ja..ska vakna till lite tror jag.

  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Stort tack Ingrid.. att du skriver det du tänker... vet du att idag är en sån där magisk dag när jag har fått direkt feedback på flera saker jag tänkt på ... precis innan jag öppnade datorn nu och hittade ditt meddelande så tänkte jag just på nån slags Supportgrupp!! och att skapa något där jag tar en viss ersättning... jag har tänkt på det förut men nu är det nog snart dags.. bitarna börjar falla på plats liksom och tack vare din kommentar blir jag ännu mer stärkt i detta. TACK du är en fantastiskt support du med .

  SvaraRadera
 3. Jag tycker absolut du ska göra det då ska jag beställa den för kommande år och så beställer jag hennes som du skrev hon detta året! Lycka till & God fortsättning.

  SvaraRadera
 4. Kul! Tack att du säger det.. det ger mig inspiration att påbörja den. Lycka till du med. Anne

  SvaraRadera
 5. Mmmmm mer härlig inpiration från dig ... Tack finaste du!!
  Var finner du alla vackra bilder du lägger upp här?? - Denna var också så härligt underbar!
  Anita

  SvaraRadera
 6. Vet inte var jag hittade den Anita.. hade den i datorn... ja visst är den fin. Kram

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig