onsdag 30 januari 2013

Dags att byta ut dina tankar!

"Du kan bara sätta dig ner och tänka efter vilka nya tankar 
som skulle vara mer trevligt att leva efter.."

Är det dina egna tankar du tänker..
Har du valt dem själv.. eller har du bara tagit till dej en massa tankar som du fått höra under din uppväxt.. och hur är det nu när du är vuxen.. Tänker du själv? Har du egna åsikter om vad som tex är vackert när det gäller en kvinnas eller mans utseende eller har du bara tagit till dej det som, media för fram som vackert...

Är dina tankar om dig själv dina egna
.. eller är det nån annan du har lärt dem av... är dina tankar om pengar, arbete, kreativitet, kärlek, relationer ....ditt liv... m.m. dina egna eller tog du över dina föräldrars eller andras synsätt..kanske samhällets värderingar..... och hur påverkar dessa tankar dig och ditt liv. Fungerar de bra och ger dig ett rikt och glädjefullt liv? Om inte så är det dags att byta ut dem.

Om du kom till den här planeten idag
....helt utan en färdig tankeuppsättning eller värdesystem och du fick möjlighet att välja dina egna tankar inom alla områden...om dig själv, kärlek, relationer, arbete, pengar, kreativitet m.m.  Vilka tankar skulle du tänka då? Hur skulle dessa tankar påverka dig och resten av ditt liv.

Jag tror någon sagt att ca 90% 
...av allt det vi tänker under en dag är gammalt!!!... Inte vill du ha gammal skåpmat eller någon annans urväxta kläder som inte passar dig eller inte ens passade den person som bar dem... Inte vill du ha tankar från någon som inte var lycklig med sitt liv. Så tänk om du kunde lägga till 90% nya tankar istället som är baserade på hur du vill se på dig själv och världen och hur du vill tänka om dig själv och ditt liv. Vill du få hjälp och inspiration till nya positiva tankar så kan du ju titta på människor som verkar vara lyckliga och fundera på vad de har tänkt eller ta hjälp av Louise Hays fantastiska tankar och affirmationer.

Wow! Vilken möjlighet va?
Vet du.....  ATT DU HAR DENNA MÖJLIGHET JUST IDAG! Du kan bara sätta dig ner och tänka efter vilka nya tankar som skulle vara mer trevligt att leva efter... och vet du inte så samla alla negativa begränsande tankar du har om dig själv och livet och vänd dem i positiv riktning...För inte vill du väl älta andras gamla tankar från en svunnen tid .... när du har chansen att välja helt nya som passar dig i den tid du lever i nu och som kan ge dej ett underbart fantastiskt liv...

Nu ska jag ge mig lite tid att fundera på och uppgradera hjärnan till  den senaste bästa versionen av mig själv och mitt liv... kanske du med blir inspirerad att göra det.. vi har massor att vinna på det... ....med tankarna skapar vi ju hela vårt liv!!!  

Ha det gott & tänk goda upplyftande tankar om dig själv och ditt liv.

Anne Solveig

4 kommentarer:

 1. Jag har varit medveten om mina/sinnets tankar ända sedan jag var nio... runt elva år förstod jag att alla tankar jag tänkte inte var mina. De kom bara nånstans ifrån, och störde mer än ofta. Har arbetat med tankar ända sedan dess typ... Ja, det är sannerligen intressant. Gillar att använda Byron Katies The Work för att bli av med störande tankar! Mycket bra..tar tag i dem från roten.

  Tack för påminnelsen -- kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Wow så spännande att du fattade detta så tidigt!! samt tack för inspiration av Byron Katie.. brukar ta till hennes metod när inget annat hjälper.. men kan nog vara en god idé att börja använda i vardagen.
   Anne

   Radera
  2. Hej, det kanske var en överdrift med alla tankar..men jag hade några besvärliga tankar, vilket stod mig klart att det inte hörde till mig. Så det är nog rätt coolt..tidigt medveten, liksom. :) Det är nog därför jag gillar tankearbete..är liksom snart professionell ;)

   Radera
  3. Ja. det känns som du har en god insikt i detta hur som helst och vad bra att börja tidigt :)

   Radera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig