tisdag 15 januari 2013

E-kurs - En Gudinna fylld av Kärlek

Mirakel sker genom kärlek! 
 Den senaste tiden har jag fått mer och mer insikter i och inspiration när det gäller hur kärleken kan hela oss på ett djupare plan...  hur den kan hela våra kroppar..... och ge oss ett mer rikt, glädjefullt och djupt meningsfullt liv ... samt hur mirakel sker genom kärlek!
Vi är Alla i vår djupaste kärna - Kärlek 
Anita Moorjani bekrev så fint hur hon helades mirakulöst från sin mycket långt gångna cancer...  det skedde efter insikten hon fick i sin nära döden upplevelse om att hon Är Kärlek... Att vi alla i vår djupaste kärna Är Kärlek... och när vi vet det och vilar i kärleken inom oss då helas även kroppen och vi sprider kärleken  till alla runtomkring oss. Kamal Ravikant beskriver så fint sin resa från total uppgivenhet och långvarig sjukdom till totalt helande:  genom att han fokuserade på kärlek och tänkte den lilla meningen: - "Jag älskar mig själv" om och om igen... och på Hay House Radio berättar dr Christiane Northrup och Bob Fritchie om "Divine Love" en helandemetod... som hjälpt så många människor att själsligt och kroppsligt.

"Love change the chemistry of the blood
The cells grow beautifully"

Ja så sa Bruce Lipton som även forskar vetenskapligt omkring detta....

Kärlek, njutning, glädje, attraktion - då mår cellerna bra
När du har en god känsla inom dig och känner kärlek eller njuter av närhet, då höjs dopamin, oxytocin och vassopressin och dina celler mår bra av detta. Eller enklare uttryckt: Att känna kärlek till sig själv gör att vi mår bra och då mår även våra celler bra. Därmed är Kärleken till oss själva som även Louise L Hay alltid har sagt ...det allra viktigaste för att vi ska helas.

Det finns inget viktigare än Kärlek!
Finns det egentligen något som är viktigare att ge vår tid och energi och fokus till än Kärlek och att verkligen fylla oss själva med kärlek och älska oss själva djupt och sant...  inse vilka vi är djupast innerst inne och leva från vår innersta kärna ... Ju mer kärlek vi känner inom oss... ju mer kärlek kommer vi även ge till andra...... Hur skulle det vara att gå genom livet ännu mer medveten om ditt sanna värde.. vilande i ditt eget varande...


Endast med kärlek kan vi skapa det liv vi vill!
Jag tror att endast med kärlek kan vi skapa det liv vi djupast är ämnade till... När vi känner kärlek till oss själva så fungerar allt enklare... vi vet att vi är värda det bästa....det blir mer flyt ... människor erbjuder sin hjälp... saker faller på plats... dörrar öppnas mirakulöst och hinder försvinner på vägen... men visst kan utmaningar dyka upp ändå för att vi ska kunna växa ännu mer i kärlek... men med kärleken inom oss kan vi enklare ta dessa utmaningar och växa genom dem....

E-kurs med fokus på kärlek!
Vad skulle ske i ditt liv om du dedikerade dig till att fokusera på kärlek under en längre period?
Den senaste tiden har inspirationen  att skapa en E-kurs, kommit till mig mer och mer... som om Gudinnan viskat i mitt öra: det är dags att skapa en kurs och genom email- skicka ut inspiration, övningar och förslag på meditationer... med syfte att fokusera på kärlek! Det skulle vara spännande att se och uppleva vad som egentligen sker när vi dedikerar oss till det en längre tid... och jag är själv sugen på att göra det och vet av erfarenhet att det är enklare att dedikera sig och fokusera på ett visst tema när vi är fler och ingår i en gemenskap. Det är som om energiflödet blir starkare av ett gemensamt fokus....
Syftet med E-kursen skulle vara att:

Känna ännu mer kärlek till dej själv,
Känna dig som den Gudinna du är
Känna ditt eget unika värde
Njuta av att vara den du är 
Vila i ditt eget sanna varande
Finna mer inre frid, glädje och harmoni, 
Hela din kropp... eller mindre symptom 
Skapa kärleksfulla relationer
Leva ännu mer det liv du vill leva 
eller det som du vill med kursen...
Helt enkelt...
...Välkomna de mirakler som kärleken kan ge...

Jag ska fundera lite mer på det praktiska upplägget... men tänker mig att börja med 1 - 2 månader och att det kostar en mindre summa/kursdel... Är du intresserad eller har egna idéer eller tankar om detta så meddela mig gärna antingen här i bloggen eller på anne@mundekulla.se...  mer info kommer.

KRAM och ha det gott...  Hälsningar Anne Solveig

4 kommentarer:

 1. "Det finns ingenting viktigare än Kärlek" så sant och kärleksfullt du skriver Anne Solveig. Jag önskar dig all Kärlek och Lycka.

  Kärleken
  Människan kommer från kärleken. Vårt ursprung är kärleken själv. Kärleken är det viktigaste i en människas liv, på grund av att hon är skapad till den högsta kärlekens avbild.
  Vi har kommit till jorden i och för kärlek. Kärleken är livets andes lag. Kärlek är den starkaste kraft som finns. Det finns ingen starkare helande kraft än kärlek. Kärlek är ren magi. Kärlek förvandlar människor, utan att egentligen göra någonting.
  Enbart närvaron av kärlek förvandlar människor. Det finns ingenting mer heligt än kärlek, därför att kärlek är vad som gör människor hela.
  Kärlek accepterar en människa som hon är. Kärlek skapar den frihet, som gör att en person kan vara sig själv. Kärlek skapar den avslappning som gör att en person kan slappna av i sitt eget inre varande, i sitt sanna jag.
  Kärlek skapar känslan att vi kan acceptera och uppskatta den vackra person som vi redan är om vi lever utifrån vårt sanna jag. Kärlek är en inre kvalitet hos vårt sanna jag. Det är att upptäcka den kärlekens källa djupt inuti oss själva, som är vår sanna inre natur.
  I djupet av vårt hjärta vet vi att vi redan är perfekta precis som vi är och i djupet av vårt inre sanna jag så vet vi att livet redan är perfekt precis som det är.
  Vi inser att den värdefullaste gåva vi kan ge en annan människa är vår kärlek. Vad vi behöver göra är att öppna vårt hjärtas inre dörr och släppa ut vår kärlek till världen, till människorna, till naturen, till träden och stjärnorna - och denna kärlek kommer att returneras tusenfalt till oss.
  Precis som den fysiska kroppens rytm mellan in och utandning, så har kärleken också två poler, att aktivt ge kärlek och att tillåta oss att bli älskade. Vissa människor har lättare för att ge kärlek, medan andra människor har lättare för att tillåta sig att bli älskade. Men för att vår kärlek ska bli hel, så behöver vi lära oss att både ge kärlek och tillåta oss att bli älskade.
  Kram Love


  SvaraRadera
 2. Tack Inger, för dina fina tankar om Kärleken... ja i djupet av vårt hjärta vet vi och det är därför vi svarar an så snabbt på tankar av kärlek...och som du säger så fint - Kärleken är ju vårt ursprung. Varm kram till dej du fina visa Kärleks-Gudinna!

  SvaraRadera
 3. Vad jag har längtat efter att få titta in här! När jag lämnat Öland och kommit hem igen ska jag sitta ner i lugn och ro och låta dina inlägg få landa djupt inom mig. Ville bara skriva ett par rader och säga att jag saknar Gudinnerummet när jag inte är "här". varm kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh är du kvar ännu på Öland Pernilla... så mysigt. Vad kul att höra att du saknar Gudinnerummet det glädjer mig och ger mig inspiration att skriva... jo jag saknade det med och er Gudinnor också när jag tog paus en vecka. Varm kram och välkommen in här när du har tid. Anne

   Radera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig