torsdag 24 januari 2013

Nu fick jag inspiration till att ta ut svängarna ännu mer!

Så lustigt det är..just när jag skrivit detta inlägg här nedan så kom en ny idé till mig som är i linje med Gudinneretreater m.m en idé som jag haft sen länge men jag har inte vetat vad jag ska ha för namn på den och det har inte varit flöde...och kanske har jag inte riktigt haft mod till det heller...men de senaste dagarna har den kommit till mig igen och det har känts som det finns ett nytt ljus omkring det här.. Så nu ikväll satte jag mig vid datorn och påbörjade detta och det kändes sånt flyt med allt...

Jag vill inte säga vad det är ännu för det känns bra att behålla det lite för mig själv ett tag tills det har landat... men jag kunde inte låta bli att ändå nämna det. Om jag ska dela något jag lärt av detta så är det att allt har sin tid och vissa saker ska ske i rätt tid ..de behöver mogna fram lite...men den första inspirationen kan komma långt långt tidigare... Så har du fått en idé, men vet inte hur du ska gå vidare... vänta lite då i tillit och ta sedan ett steg i sänder när inspirationen kommer.

Ha det gott!

Kram Anne

2 kommentarer:

  1. Hihi va spännande!!
    Bäbisar måste växa färdigt innan det är dags att födas ;-) fniss

    SvaraRadera
  2. Ja det känns tryggt att det får växa innan det kommer fram i ljuset.. men kul känns det :) kram Anne

    SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig