söndag 20 januari 2013

Gudinneretreat - en impuls som blev "Succé"

En inspirerande impuls som bara kändes rätt.
.. kom till mig hösten 2011 även om mitt huvud tvekade lite. Jag ville uppleva en längre retreat i Gudinne-anda.. och 14 dagar kändes rätt... Ibland när jag får vissa idéer så känns det bara så kul och inspirerande och rätt att det inte spelar någon roll nästan om, ingen mer vill vara med.. Lite så var det med denna idé och hade jag inte själv viljat detta så gärna så  hade jag nog inte genomfört det. Det kändes ju inte helt rimligt att få ihop kvinnor till en så lång retreat och med så kort varsel ... Men när vi känner något starkt och har tillit till det då är det så viktigt att lita på det... Så jag gick ut med idén och vi blev ett större gäng än jag hade anat med sammanlagt ca 20 Gudinnor... som verkligen uppskattade detta så mycket och flera uttryckte att det var bland det bästa de gett sig själva och att de gärna ville komma tillbaka nästa år.


Gudinneretreaten ...is flowing...
I år är vi redan ännu fler än förra året och ännu fler än jag kunde tänka mig så nu får jag börja fundera på hur många vi ryms...dessutom är det 4 stycken som ska vara med hela 14 dagar tillsammans med mig.... det ska bli så fint att få sällskap hela vägen och följas åt på den inre resan som en retreat är. Dessutom har jag så fina medhjälpare och fler inspirerande retreatledare som kommer vara med så det känns vilsamt och härligt och jag kommer kunna delta mycket och känna att jag är på retreat även om jag också delar med mig en hel del.

Jag är ämnad för Gudinneretreater!
Jag minns att jag kände förra året att det är det här jag är menad till... det här passar mig perfekt. Jag har ju haft en hel del kurser förut men det kändes som att det var mycket enklare och härligare att dela med mig mina tankar och den inspiration som kom genom mig när jag kunde vila, och verkligen lyssna inåt... Jag kunde också känna en större inspiration och närvaro när jag delade med mig sång och musik...det var som att jag upptäckte att jag älskar att verkligen lyssna inåt och dela med mig det som kommer djupt inifrån...eller uppifrån eller hur vi nu väljer att se det...

Allt jag älskar att göra ryms i Gudinneretreaten
Jag älskar att träffa kvinnor i en djupare gemenskap, jag älskar att mötas i en kvinnocirkel för att lyssna till varandra, jag älskar att vara i tystnad med andra kvinnor, Jag älskar att dela med mig tankar om det feminina andliga och Gudinnan och ta del av andras tankar och lära mig mer om detta... Jag älskar att inspirera kvinnor till att vara de Gudinnor de är fullt ut och dela med sig av sina gåvor.... Jag älskar att meditera, få nya insikter och ny inspiration, yoga, vila, bara vara, sitta vid brasan, tända ljus, njuta av vackra blommor, njuta av lugn vacker musik, skriva, måla, njuta av vacker natur, fika, bli bjuden på god vegetarisk mat, sjunga, ge och ta emot beröring, få massage, njuta, bada bastu och mycket mer som en retreat innehåller... Jag älskar även att möta en mängd underbara Gudinnor och lära känna dem.

Varmt välkommen! 
Skulle du bli inspirerad så ryms några till men stäm av med mig först genom e-mail så det alternativ du önskar säkert finns kvar. mer info finns här: Gudinneretreat

Lägger ut en film igen för dig som kanske inte sett den.Ha en underbar Söndag och ge dig själv gärna en miniretreat genom att sitta ned, tänd ett ljus, slut ögonen och meditera och lyssna inåt.... vi behöver minst en dag i veckan till det och det kan ge så mycket!

Varm Kram Anne Solveig

2 kommentarer:

 1. Jag skrev en lång kommentar igår som försvann.
  Men sammanfattar: jättekul att din intuitiva idé blev förverkligad, att den fick så bra respons (jag är inte förvånad)... Det inspirerar mig att göra verklighet av mina intuitiva idéer, att våga, faktiskt tro på det för man blir påmind att känns det rätt i maggropen, kör på.

  Gudinneretreat låter så mysigt, varmt, mjukt öppet och välkomnande... det låter verkligen som en plats där man kan låta det inre (feminina, främst) växa..och det är så viktigt.

  Tack för att du följer dina idéer och impulser!

  Kram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra Ingrid! Jo jag tror absolut att när det känns så där rätt så är det det och då är det bara att följa med ett steg i sänder och se vart det bär... i mitt fall kändes det som jag blev mer klar över vad jag djupast vill i livet och fann min livsuppgift ännu mer... kram

   Radera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig