fredag 18 januari 2013

Jag skriver på en ny bok!


Äntligen !! Nu skriver jag igen!
Jag har dessutom lagt in skrivandet som en regelbunden aktivitet i min kalender... I år vill jag fokusera mer och se till att producera... Jag vet att jag känner mig så djupt tillfreds när jag slutför mina projekt och när det jag sett i mitt inre manifesteras... känns som en "skyldighet" till mig själv men också till den inspirationskälla som flödat genom mig... då krävs en del disciplin, uthållighet och dedikation. Här kommer ett litet utdrag från boken där Gudinnan tar mig i handen....

"Jag har följt dej det vet du sade hon och jag har sett hur stark din längtan är. Nyckeln till porten har du burit med dej i ditt hjärta…. När du är redo så är den öppen.  Hon förde min hand till handtaget och vips flög porten upp och ett starkt ljus flödade över oss…

Ännu en tid kan du gå fram och tillbaka mellan porten och ditt gamla liv… du kan helt enkelt välja hur mycket du vill vistas i det nya... En dag kommer du inte ens tänka på att gå tillbaka .. då kommer det inte ens att finnas en port… för allt existerar endast i ditt inre och är en spegel av ditt inre medvetande.

Kom nu sa hon… hon tog mig i handen och vi gick in i ljuset … Det var som att komma in i en helt ny värld… fylld av glädje och kärlek och ljus"

ur Annes kommande bok!
Ha det gott Kära Gudinnor och kanske du med kan ha glädje av en planeringskalender där du kan skriva in alla de härliga kul saker du vill göra och alla de vilsamma stunder du vill ta samt inte minst tid för kreativitet och att förverkliga dina drömmar. KRAM Anne Solveig!

Ps. Ni som skriver kommentarer...
Jag fick tyvärr lägga till ordverifieringen igen då det kom en hel del spam.

4 kommentarer:

 1. Fint skrivet! Lycka till med din bok!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna-Karin! tyckte själv om den där meningen.. Kram Anne

   Radera
 2. Jättekul! Inspirerande också, har lagt mina böcker på is men får väl ta upp den..det är mycket med böcker nu som ska ges ut, snappar jag upp.. det känns som att tiden är inne. Ser fram emot din bok!!

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varmt tack... jo det känns som det är ett bokår.. ska ge lite tid till skrivandet...och det känns som du säger att tiden är inne. Jag tycker absolut du ska skriva med... minns julsagan som var så bra och fantastiska skriven !

   Radera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig