söndag 27 januari 2013

Vilken fin helg i vänners sällskap!

Vilken fin helg det blev
Vi fick besök av Helena och Mona som båda har bott i Mundekulla en längre tid. När vi ses har vi alltid en djupt meningsfull samvaro. Så vi har haft samtalscirkel, skapat visionskartor, dragit inspirationskort, yogat, mediterat, varit ute och vandrat, sett film med Wayne Dyer, ätit god mat, fikat och pratat, skrattat och fått nya insikter om hur vi vill leva under år 2013

Vänner att mötas i djup gemenskap med!
Det känns så fint att ha vänner att möta på ett djupt och nära sätt och vi lär oss så mycket av varandra och det är spännande att följa varandras resa eftersom vi inte ses så ofta. Då hinner det ske en hel del och vi har mycket att prata om. Idag har vi suttit och klippt ur bilder och texter ur tidningar och skapat härligt inspirerande visionskartor.

Så nu känner jag mig upplyft och inspirerad
....stärkt av nya insikter omkring vad som är viktigt för mig under det kommande året. Jag känner att det ska bli ett lugnt och vilsamt år, ett år där jag värnar om mig själv och att få vara i en ljus, lugn och upplyftande energi...där jag kan skriva och skapa och ha fokus... samt även producera vissa saker.

Så jag vill gärna rekommendera dig
....att hitta ett sätt att träffa dina vänner på som är både kul och meningsfullt. Det är en härlig känsla att sen skiljas åt och känna att vi alla har blivit stärkta, fått nya insikter och kan gå vidare i den riktning vi vill i livet.

Vänner är så viktiga och jag är så tacksam för de fina vänner som finns i mitt liv.

Ha det gott... Kram Anne Solveig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig