torsdag 15 november 2012

Nu är det din tur - Jag vill veta vem du är!

Kära Gudinna!
Ja just du som tittar in här nu. Vem är du? Just nu känner jag att det skulle kännas mycket mer meningsfullt och kul att skriva om jag visste lite mer om dej som läser min blogg... samt att det även vore fint att veta när det jag skriver berör dig eller väcker nya tankar.. Jag skulle gärna vilja veta lite mer om dina tankar...veta vad du tänker så vi kan lära mer av varandra.. Jag känner ett behov av en mer personlig kommunikation.

Därmed fick jag en idé.
Det skulle kännas fint om du ville berätta lite om dig... 
en liten kort presentation om vem du är och vad du älskar att göra..
inte bara för min skull utan även för de andras som läser här....
samt berätta gärna vad du blir inspirerad av i den här bloggen.
eller vad denna blogg ger dig samt andra tankar som du vill dela med dej...
Kanske har du även funderingar och frågor omkring ett visst ämne
eller vill du att vi ska ta upp ett visst tema och samtala om här...
samt dela gärna med dig av ev hemside - eller blogg adress om du har...

Min tanke är att du skriver en kommentar under detta inlägg.
För att det ska bli lättläst föreslår jag då att du skriver några korta rader bara...det räcker även om du säger Hej! jag heter..... och brukar titta in här.... så vet jag att du finns mer än som en siffra i statistiken.. där det ser ut som att ca 80 -100 personer besöker denna sida dagligen.... Eller skriv något lite personligt vad du vill just nu!

Ska bli spännande att se vad som sker... Ha det gott!

KRAM Anne Solveig

6 kommentarer:

 1. Hej! Jag heter Lovisa och är 22 år. Jag brottas med social fobi och har därför fått utforska min egna väg för att kunna leva mitt liv och må bra. Därför valde jag att utvecklas både på känslomässiga och andliga plan. Jag älskar att skriva och har också en blogg där jag delar med mig av min vardag och skriver dikter om livet. Jag blir så inspirerad av din blogg för att det känns som att du sätter ord på det jag känner på ett så fint sätt. Du förklarar och beskriver så vackert processer som vi människor genomgår. Så fint hur vi ska leva i balans och harmoni. Jag är så glad att jag får läsa sin blogg. Mvh Lovisa

  SvaraRadera
 2. Hej Lovisa!
  Stort tack för att du delar med dej lite av dej och din resa... samt för de fina raderna om hur du haft glädje av min blogg... Det du skriver betyder mycket och det känns fint att veta att det jag delar med mig kan vara till glädje för andra.. och nu vet jag att du finns Lovisa och det känns gott!

  SvaraRadera
 3. Ja hej Anne (och ni alla andra!!), mig vet du ju vem jag är ... men för er andra ...
  Anita är mitt namn, jag har precis uppnått de gyllene femtio åren, alla mina barn är utflugna - de har fyllt större delen av min vardag i nära trettio år!
  Nu är det verkligen tid för mig själv, försöker lära mig att på ett bra sätt ta hand om mig, alltid varit lättare(!) och viktigare(?) att ta hand om alla andra tidigare ...
  Jag njuter också av att vara två igen (vi, min man och jag, hann inte med det så mycket innan våra barn kom till oss)

  Jag besöker ofta denna kära blogg och har så gjort under lång tid. Oftast skriver jag mina kommentarer direkt, spontant från mitt innersta, ibland begrundar jag vad jag läst, kanske över lite ogräsrensning i min trädgård eller under någon skogspromenad och återkommer sedan, läser igen och kanske kommenterar något.
  Samtalet ger mig mycket i livet, och detta är som ett slags samtal, att få dela andras tankar och ge av mina egna. Det är som en närande skön andning!
  Många gånger kan det kännas lättare via skrivandet så här tycker jag - mer tid för eftertanke, kanske mer i kontakt med mig själv ...
  Jag har oftast svårt att fatta mig kort ... så därför stoppar jag NU!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 4. Tack Kära Anita... jag hoppas du vet att du och samtalen med dig här betyder mycket.. Du har alltid så kloka och fina tankar och det ger mig mycket att läsa dina kommentarer... så stort tack för att du delar med dig dina tankar.. din klokhet och din kärlek och omtänksamhet.......(Jag blev så glad för alla de kommentarer du hade lagt in nu men eftersom jag bara har dator en stund här nu på Malta så lägger jag in och svarar på en del av dem senare... för det vill jag gärna i lugn och ro)

  SvaraRadera
 5. Tack goaste Anne, du är mysig som inte kan låta bli litegrann trots att du är och semestrar, men visst är det ett härligt givande och tagande här, som jag önskar så många fler skulle ta chansen och dela!!
  Det ger mig mycket MåBra-molekyler som susar runt i mitt inre - lycka, kärlek, tillfredsställelse ibland t.o.m. "grace"

  Kram njut nu av ditt Malta <3

  SvaraRadera
 6. Tack käraste Anitaq! Vilka fina ord.. ja det är ett fint givande och tagande här verkligen. Nu fick jag en liten stund här igen med syrrans dator... den är annaars rött upptagen och vi är mycket ute på vift,...men på kvällarna är det lite mysigt att titta in i Gudinnerummet.. ska se om jag kan berätta lite mer snart o få in några bilder med. KRAM Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig