måndag 12 november 2012

Live life as your true self every day!

Lev ditt liv som ditt sanna jag, varje dag!
Vem är du då? ..  Hur beter du dej?...  Hur ser ditt liv ut?... Vad sysslar du med?...  Hur använder du din tid?... Hur känner du dej?  Ja det kan vara några frågor att ställa sig... Istället för att sätta upp mål för framtiden så kan vi välja att redan idag börja leva som vårt sanna jag..

Släpp fram din inre Gudinna meddetsamma!
Ja varför vänta till en dag i framtiden... Nu är det dags.. hon har väntat länge.. låt henne klä sig i de vackraste kläder... låt henne njuta av dagen.. låt henne dela med sig av sina gåvor och ge av sin kärlek och vishet... Nu!!!! ...

En dag i sänder kan du vara ditt sanna jag!
En dag i sänder kan du låta Gudinnan inom dig lysa.. en dag i sänder kan du leva det liv du vill leva.. bara denna dag och kanske nästa med... men vi kan inte vänta längre... det är dags att börja nu.

Ha en underbar dag! 

Anne Solveig


4 kommentarer:

 1. Just det Anne! Vi vet ingenting om morgondagen så det är bäst att göra det NU! Det finns ju så mycket roligt att göra, det gäller bara att fördela tiden på ett bra sätt!
  Tack för tips igår - "Fröken Lycklig" ;-)
  Kram Susan

  SvaraRadera
 2. Tack själv Susan för helgen och ALLT! ... du kommer göra dej fantastisk i TV:n så småningom men tills dess så är det ju fantastiskt att du varit med i Annes Soffhörna..KRAM .. Premiär kommer snart!

  SvaraRadera
 3. åh spännande! jag får lov att återkomma, ska läsa vidare först!

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig