måndag 5 november 2012

Idag kom det en sång flygande!

Ännu en dag i sängen med gitarren och tända ljus
... och här får du lyssna till en sång som kom till mej... Ljudnivån är lite låg så höj ljudet i din dator.... Jag tyckte om sången... hoppas du gör det med...  Det är så roligt att skapa musik!.. " Jag vill att du ska veta att.. du är en skatt" 

4 kommentarer:

 1. Härligt... men det går inte att lyssna, det står att videon är privat. Men sångtexten tyckte jag var fin. :) Tar åt mig, hihi. Tack!

  SvaraRadera
 2. Hi hi.. tack att du säger det Ingrid... det märks ju inte i min egen blogg när jag är inloggad...men kom på det i morse.. så ska ändra bums.. bra att du tog till dej texten.. för du är en Skatt för mig med dina alltid fina kommentarer. KRAM

  SvaraRadera
 3. Kära Anne Solveig.

  Som jag skrev i min kommentar till ditt förra inlägg.

  "Man känner när något är skapat i kärlek, i flödet, i nuet, i all enkelhet, i dansen, man tar liksom det till sig på ett helt annat sätt, man känner av kärleken".

  Precis så känner jag när du sjunger och spelar i denna video. Tack för all kärlek du sprider. Kram Inger M

  SvaraRadera
 4. Tack kära Inger.. jag tycker som dej så därmed funderar jag ibland på om jag ens ska spela in en Cd.. eller sjunga redan färdiga sånger.. utan bara sjunga i nuet... I alla fall så funkar det bäst att spela in de sånger som ligger närmast hjärtat... Tack för din värmande kommentar.

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig