fredag 9 november 2012

Musiken har väckts till liv i mig igen!

Äntligen har inspirationen kommit
...att fortsätta med min musikaliska resa...Den senaste tiden har jag inlett mina dagar med musik i sängen.. flera nya låtar har kommit till och jag har till och med tagit fram tvärflöjten och spelat lite på.... kul!!  Igår träffade jag även en trevlig musiker som hjälpt min man att producera flera låtar och vi bestämde att testa att färdigställa två av mina låtar... Helt plötsligt kändes det ljust, enkelt och flyt i detta... så då hänger jag med i det känner tacksamhet ... Det är något speciellt med musik... Passar på att än en gång bjuda på denna låten som kanske en del av er hört förut. Jag kommer nog dela med mig lite av de nya sångerna med när jag spelat in dem. KRAM Anne Solveig.2 kommentarer:

 1. Åh Anne så FIINT! =) samma men ändå så annorlunda ...
  Jag blir alldeles varm och glad i mitt hjärta, för musiken har väckts till liv i dig igen!!!!!!!!!!!!!

  Älskade kära du, tack!
  Anita

  SvaraRadera
 2. TAAACK !Anita... och jag blir så glad att du tycker om och uppskattar min musik... är ett steg på väg nu.. känns jättekul! KRAM

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig