fredag 16 november 2012

Hmmm.... intressant!

Hmmm.. Intressant.. 110 personer har besökt min blogg idag och ingen har skrivit något ännu av det jag föreslog igår :)  Hur kommer det sig tro? :)   Kanske alla väntar på att någon annan ska börja.. eller känns det som att en blogg ska vara något man främst går in och tar del av... Berätta gärna hur du tänker. Jag tänker att även om ni känner mig och jag känner några av er lite... så kan det ju vara kul för de andra att veta vilka som finns fler här... och kul för mig att ev få lite feedback på bloggen.... men vi får se vad som sker... .... och självklart är ni så välkomna in även om ni inte skriver något.

11 kommentarer:

 1. Hej Anne,

  läste ditt andra inlägg och har nu funderat lite om hur jag är, jag har följt din blogg väldigt länge och brukar kika in och läsa två tre gånger i veckan.
  Ibland fängslar din text mig och ibland är jag inte på samma ställe som du är och då skummar jag bara igenom texten och tar det med mig det som bra att ha med vid ett senare tillfälle.
  Det som gör att jag sällan kommenterar är dels att jag inte alltid orkar logga in på min egna blogg, eller har något genomtänkt att skriva. Många gånger har jag tänkt kommentera men känner att jag inte orkar med att andra ska värdera det jag skriver.

  Jag gillade när du hade ett antal veckor med ett tema som man kunde jobba med, är så länge sen nu men känner att det gav mig väldigt mycket och fick en helhet i allt mitt funderande.

  SvaraRadera
 2. Hm, kanske väntar man på vad man ska skriva, eller så är man som jag och skyller på att jag inte haft internet sedan idag eftermiddag... och toksurfar... läser.

  Här är jag iallafall! *räcker upp en hand*
  Tror det handlar om att bryta isen... eller komma på vad man ska skriva. :) Kanske känns det jobbigt att berätta om sig själv i kommentarsfältet? Vet inte varför, fick den känslan bara..? Men att säga ett "Hej" kanske räcker?

  Förstår att du är nyfiken! Det känns alltid bra när man vet vilka som läser.:)

  Hoppas härmed bryta isen...

  Kram! Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Skyldig till din första teori där. Löjligt egentligen, jag tycker det är rätt svårt att skriva kommentarer, är rädd att de ska verka ointressanta och töntiga :(

  Men ja, nu när jag redan skriver kan jag ju lika gärna berätta vem jag är. Jag heter Sigrid. Jag besöker din blogg ofta men som sagt, det är svårt att skriva kommentarer även om jag gillar det du skriver. Jag gillar verkligen din blogg eftersom den är som en lugn liten glänta mitt i cybervärlden. Dina texter är inspirerande och alltid fyllda med hopp och glädje. Det är skönt att kunna gå in här när resten av ens värld är fylld med negativitet :)

  SvaraRadera
 4. Hej fina Ankie!

  Varmt TACK för att du skriver några rader...och vad kul att höra att du tittar in här 2-3 ggr i veckan. Jag har funderat på att fokusera en tid på ett visst tema igen kanske genom att göra någon slags kurs ...ev en e-kurs så det känns fint att du nämner det... och fint att höra att det gav dig mycket senast när vi hade ett tema... Kanske tänker du på Gudinneskolan. Det du säger ger mig inspiration att fundera mer på detta. Samt jag har en känsla av att de flesta som tittar in här har en stor respekt för varandras tankar så du kan känna dej trygg om du vill kommentera ... Skulle någon skriva en kommentar mot mig eller någon annan som inte känns respektfull så kommer jag inte lägga in den.. men hittills har det inte hänt KRAM Anne

  SvaraRadera
 5. Hej Kära Ingrid!
  Det räcker så gott med ett hej just nu.. känns som jag känner dig lite redan genom den kontakt vi haft här och jag är så tacksam för att du ger dig tid att ofta skriva kommentarer... Du är definitivt en viktig del i att ge mig inspiration till att hålla igång bloggen och fortsätta skriva.. dina och andras kommentarer ger mig inspiration att dela med mig mer.....KRAM och Ha det så GOTT !

  Sigrid!
  Stort tack att du gav dig tid att skriva lite... Jag vill att du ska veta att jag hittills aldrig har tyckt att en kommentar känts töntig eller ointressant, jag blir bara glad att någon hör av sig helt enkelt och ger sig tid att skriva... så det vill jag att du ska veta.
  Samt varmt tack för det du skriver om att att mina texter är fyllda av hopp och glädje.. det känns fint för det vill jag...och det är min intention att Gudinnerummet ska vara en lugn inspirerande plats att gå in till och hämta ny kraft. Så stort tack att du säger det. Ha en fin helg! Anne

  SvaraRadera
 6. Tack för allt du väljer att dela. Ofta ger dina texter hopp och saker att fundera på. Har just läst "dying to e me", en av de bästa böcker jag läst. Är så oerhört tacksam för att du valde att uppmärksamma den. Jag har tom läst endel texter från din blogg under avslappningen på mina yogapass och de är omtyckta. Hoppas att det känns riktigt för dig att dela. Vi är många som tackar och tar emot, tror att vi alla genom att dela kan göra världen lite bättre ;-)
  Stor kram från mig.

  SvaraRadera
 7. Hej Anne,

  jag har tidigare varit med i en kvinnocirkel. Jag minns den tiden som otroligt inspirerande, stärkande, och fylld av glädje och visdom. Jag saknar det jättemycket! Blev så glad när jag hittade din blogg för det du skriver ger mig tillbaka en del av energin som fanns i gruppen. Det är så fint när kvinnor kan förenas i gemenskap och glädje, och din blogg är så viktig i det avseendet. Jag läser både nya och gamla inlägg, det finns alltid något jag känner igen mig i. Så fortsätt att skriva och dela med dig!

  Massor av Ljus! Kram!
  Maria

  SvaraRadera
 8. Men vad kul att höra Caroline! BÅde att du läst "Dying to be me" och tyckte om den med.. samt att du delar mina texter på avslappningen på dina yogapass!!! det blev jag jätteglad att höra... Stort tack att du gav dig tid att skriva det här... Det stärker och inspirerar mig ännu mer att fortsätta att dela med mig här... KRAM Anne

  SvaraRadera
 9. Varmt tack Maria! Så fint att höra att min blogg ger dig lite av en kvinnocirkelkänsla... det blir jag glad för. Ja det ger mycket när vi förenas i en kvinngemenskap...

  Vad fint att höra att du även läser de gamla inläggen.. ja det finns säkert en del inspirerande tankar att hämta där med... kul att höra och tack för att du delade detta.. det ger mig inspiration i skrivandet...

  Massor med ljus till dej med från ett idag Soligt Malta! KRAM Anne

  SvaraRadera
 10. Åh just nu känner jag mig träffad! eftersom jag senaste tiden har varit här mer sällan, men tror delvis det beror på att du inte själv skrivit så regelbundet typ över sommaren, dels så kikar jag ibland in via mobilen (och det är ju delvis ett fördärv ...då är jag inte lika djupt engagerad på någe vis som när jag sitter vid datorn, och kommentera från mobilen är ju i det närmaste uteslutet - jobbigt och ibland har jag skrivit, men det har försvunnit, så det passar jag mig för numera...)

  Jag har följt din kära blogg läänge och den har gett mig oerhört mycket!! Lyft mig när jag har känt mig nere och ledsen, fördjupat mina tankar och känslor, ger mig ofta eftertankar, ger mig också någon form av tillhörighet och gemenskap.
  Ofta ger det mig direkta reflektioner och jag tar mig tiden att kommentera - det är vad jag kan ge tillbaka för det fina du ger mig med att skriva din blogg!!
  Jag tycker också om att få dela andras kommentarer, det ger mig ibland mycket. Har aldrig funderat eller tyckt att någon har fåniga åsikter, utan jag håller med dig, Anne att det är väldigt tolerant och tillåtande här! Det är ju i din kärleksanda bloggen är skapad, och jag välkomnar fler som vågar och vill träda fram ... tror jag bara tillför!!

  Jag minns ocskå "gudinneskolan" =) det var riktigt givande och regelbundenheten betyder ju så klart en heldel ... då återkommer jag själv regelbundet för jag vill "inte missa något" av allt "matnyttigt" och närande du har gett!

  Kramar Anita

  SvaraRadera
 11. Åhhh Tack Kära Anita för dina fina rader... jag blir så glad när jag hör att Gudinnerummet och det jag skriver här är till glädje för er.. det värmer och inspirerar verkligen.

  Samt du har så rätt att jag har inte heller skrivit regelbundet en tid... tror jag behövde en skjuts av er igen för att få inspiration och det tycker jag verkligen jag fått... samt att ibland har jag ju inte så myckiet att skriva om och vill ju att det jag skriver ska kännas meningsfullt med...

  Kul att du nämner Gudinneskolan med.. har funderat mycket på att ha något liknande igen för jag gillar också regelbundenheten... samt att ha ett gemensamt tema att fokusera tillsammans på.

  VARM KRAM Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig