tisdag 27 november 2012

Hemma igen !

Nu är jag hemma i Sverige igen.
 Känner mig djupt tacksam för att allt gick så väl med hela resan. Denna resa gav mig mycket inspiration på flera sätt. Dels när det gäller en bok som jag påbörjade i somras efter att ha varit på Gudinnekonferens i Glastonbury. Nu har jag fått inspiration att fortsätta med den efter att ha tagit del av Maltas mångtusenåriga Gudinnekultur. Jag fick också inspiration till att skriva en ny andligt upplyftande minibok att ha med sig i handväskan o stärkas o inspireras av under dagen.

Att vara i solen o värmen på denna vackra guldgula ö 
...väckte en härlig upplyftande känsla inom mig. Har känt den förut när jag vistas i solen o värmen på vackra platser.. Kanske speciellt på öar. Det är en känsla som väcker Gudinnan inom mig och som påminner mig om den jag är djupast innerst inne. En känsla som får mig att känna att livet är enkelt och njutningsfullt. Bara denna känsla är värd att resa iväg för att uppleva. Den ger mig inspiration till att bjuda in fler kvinnor och gemensamt känna Gudinnans närvaro.

Så troligen blir det en eller flera Gudinneresor
 ....i framtiden till Malta eller Kreta eller andra vackra Gudinneplatser. Tills dess ser jag så mycket fram emot o längtar efter Gudinneretreaten i Mundekulla som börjar 25 febr o håller på hela 14 dagar för den som vill det. Den gav mig också en ljuvlig känsla av att vila i Gudinnans närvaro i en så fin kvinnogemenskap. Kom med du med.

Ett soligt hjärta till er från en strand med röd sand 
som vi hade nästan helt för oss själva den här tiden på året...

En vacker röd vacker blomma tog jag med mig till er från Malta..
.. den växer i den botaniska vackra trädgården som jag vandrade i en stund.


När jag får tid ska jag sätta mig och skriva ner alla mina intryck och tankar...
 jag nästan i alla fall :) 


Kram Anne Solveig.

4 kommentarer:

 1. Välkommen hem igen, här bjuder vi på väder för att ge möjlighet att gå inåt i oss själva och för att vila ut ...
  Det låter så härligt det du har upplevt, glädjs med dig!! Det låter såå skööönt!! Sol och lagom värme - ahh!!
  Det är ju så ljuvligt att känna inspiration, jag upplevde det starkt i helgen, men jag har svårt att bevara det ...
  Kram til dig och til ditt skapande Anita

  SvaraRadera
 2. Hi hi.. Anita .. Härligt med inåtväder.. ja det känns.. och så mysigt att bli välkomnad hem av dej.. det värmer.... kallt var det ju att gå ut ur planet när man blivit van vid värmen.. men det känns mysigt att vara hemma ändå. Samt vad härligt att du med upplevde inspiration i helgen... ja visst kan man få mycket inspiration hemma med lite inåtfokus och tända ljus... Varm KRAM

  SvaraRadera
 3. Det är något särskilt med dessa figuriner från Malta, känns som att en saknad pusselbit återvänt till hjärtat.. denna gudinnehistoria är så viktig för oss kvinnor höll jag på att säga, men även för män ju.. :)

  Tack för att du delat med dig, återkommer då och då för att insupa mer om dem..

  Känner att det finns mycket mer att se i världen.. gällande gudinnehistorian, men skulle nog inte göra det utan dig som guide. Så varmt och inspirerande!! när du visar vägen alltså...

  Hoppas att denna kommentar inte var vimsig, lite morgontrött.

  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Tack Rakel... kändes om du hette det nu :) Vad fint att du med känner så inför dessa Gudinnefigurer... Jag har alltid känt något speciellt just med dem från Malta... men älskar "Venus from Willendorf" med... Just de här urgamla Gudinnefigurerna känns så mycket som symboler för Moder Jord.. Den stora Modern.. Universums livgivande kraft... Känns fint att veta att det betyder något för dig att jag delar detta... Jag håller även på att skapa ett bildspel nu så det kommer snart hoppas jag. KRAM Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig