onsdag 28 oktober 2009

Vi är nominerade till Leva Bättre-priset!

Idag har två tidningar varit här och fotat och intervjuat och en tidning har ringt oss. Den sistnämnda tidningen ringde på grund av att vi bli blivit nominerade till Leva Bättre-priset.
Det brukar inte vara så här även om tidningarna har skrivit en hel del de senaste åren.
Här är en bild som en tidning i bygden tog idag... passar ju bra att jag visar upp min man med när vi nu har temat relationer i Gudinneskolan... Vad lång han ser ut mot mig.... kanske har han högklackat...

Leva Bättre-priset 2009 ÅRETS MEDVETNA VAL - företagsfilosofi/produkt /organisation/initiativ som gör skillnad, gör världen bättre, nominerade:

Så här lyder motiveringen
"Alla företag kan göra något för att bli mer miljövänliga, men det inspirerar att se någon som går hela vägen i sin vision av helhetstänkande med hållbar och ekologisk verksamhet i alla led.

Därför nominerar vi: Mundekulla kursgård, där ägarna Anne och Peter Elmberg förenar miljötänkande, byggnadsvård, musik, möten och kreativitet. Mundekulla har etablerat sig som retreat- och kursgård och har i år också för första gången arrangerat en konferens om hållbart ledarskap.

Så nu ska vi upp till Stockholm på Leva-Galan den 6 november... kul och lite spännande.. Vad ska man ha på sig.. Jag är ju så sällan ute på fester ...

6 kommentarer:

 1. Stort grattis från hjärtat. kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Tack kära Pernilla.. det värmer.. Anne

  SvaraRadera
 3. GRATTIS ! Åh vad roligt.

  Festen, glamour, eller inre glamour, inre glitter, inifrån.

  Njut ! Jag hade gärna följt med, har faktikst fått inbjudan 2 ggr tror jag...

  Kram Erika

  SvaraRadera
 4. Grattis! Vad kul!

  Vill besöka Mundekulla snart, när jag har möjlighet :)

  Kram

  SvaraRadera
 5. Grattiskramar och önskar er en underbar gala! Anne...Kläder?!! Du är ju vacker i allt du har på dig, skönheten kommer ju inifrån....Kram Petra

  SvaraRadera
 6. Tack kära kvinnor.. passar på att tacka er alla på en gång... kram Anne

  SvaraRadera

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig