tisdag 13 oktober 2009

Sanna Ehdin i Stockholm

En dag för kvinnor med Sanna
Säkert är det många som har läst Sannas fina böcker om hälsa. Sanna har även börjat dela med sig till kvinnor speciellt och jag har haft förmånen att vara med vid ett tillfälle här i Mundekulla. Jag tycker hon hade mycket visa tankar och vägledde oss även i en helt underbar meditation.
Så om du bor i Stockholm, passa på att vara med! Dessutom kommer härliga Helena Soluna vara med och leda en röst och rörelseövningar. (Ni som var med på kvinnofestivalen här träffade Helena)

Visa kvinnans väg 17 oktober i Stockholm
Celebrate the feminine soul!• ny workshop av och med Sanna Ehdin lördagen 17 oktober kl 10–18 i Stockholm nära Centralstationen
Hämta kraft och livsglädje i en dag fylld med inspiration, ny kunskap och övningar! Det är dags att leva och verka i vår egen unika, skapande livskraft – och livet får en helt ny styrka och glöd. Denna nya, spännande workshop ger konkreta råd och djupare insikter. Kom och bli stärkt och inspirerad av varandra! Läs mer på Sannas hemsida.
http://www.ehdin.com/?navid=178&sub=3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Tack för att du ger dig tid att kommentera. Du som inte har en egen blogg eller googlekonto kan i rutan "Kommentera som" välja: Namn och webbadress (funkar nog även utan webadress), eller Open ID eller Anonymt.
Hoppas det fungerar annars får du prova dej fram !
Varmt tack, din feedback betyder mycket för mig... Anne Solveig